EL este cel mai frumos actor din Turcia! Îl vei vedea la Happy Channel, din ianuarie

Publicat pe 17.12.2019 la 17:12 Actualizat pe 09.01.2020 la 17:29

Serialul turcesc ”Vis de iubire” prezintă povestea de dragoste dintre Can (Can Yaman) şi Sanem (Demet Özdemir), o poveste presărată cu momente comice, romantism, din care nu lipsesc și intrigile.

Can Yaman este unul dintre cei mai frumoși actori din tânăra generație din Turcia. Școlit în America, Can a fost deseori comparat, cu unul dintre actorii de la Hollywood aflați acum pe val: Jason Mamoa. Cât de mult seamănă cei doi veți avea ocazia să aflați urmărind ”Vis de iubire” (”Erkenci Kus”), unul dintre cele mai noi seriale turcești difuzate de Happy Channel, din 22 ianuarie 2020, miercurea și joia, de la ora 20.00

Câștigător a nu mai puțin de șapte premii, în perioada 2018-2019, Can Yaman este deținătorul a trei titluri de ”Cel mai bin actor”. În noul serial turcesc, pe care Happy Channel îl va difuza din 22 ianuarie, miercurea și joia, de la ora 20.00, el o are ca parteneră pe frumoasa Demet Özdemir.

Serialul turcesc ”Vis de iubire” prezintă povestea de dragoste dintre Can (Can Yaman) şi Sanem (Demet Özdemir), o poveste presărată cu momente comice, romantism, din care nu lipsesc și intrigile. ”Vis de iubire” se va difuza la Happy Channel, din 22 ianuarie, miercurea și joia, de la ora 20.00.

Despre serialul ”Vis de iubire” (”Erkenci Kus”)

Sanem și Can sunt două caractere diferite, cu experiențe de viață total opuse. Ei se întâlnesc în Istanbul. Sanem a părăsit liniștitul oraș natal, aflat la malul mării, pentru că își dorea o altă viață. Voia să trăiască pe pielea ei viața în marele oraș, Istanbul. Așa ajunge să lucreze într-o corporație.
Can este tipul aventuros, care călătorește în lumea-ntreagă, căruia îi place viața și este conștient de propria valoare. Fotograf apreciat, Can este un spirit liber și nu îi place să fie legat de un birou.

Ce se va întâmpla când cei doi, Sanem și Can, se vor întâlni? Aflați, în curând, la Happy Channel, urmărind unul dintre cele mai noi seriale turcești: ”Vis de iubire” (”Erkenci Kus”).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

EL este cel mai frumos actor din Turcia! Îl vei vedea la Happy Channel, din ianuarie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x