Cine este Aidan Turner? Rolul principal din serialul ”Poldark” i-a adus numeroase nominalizări și premii

Publicat pe 27.04.2018 la 09:40 Actualizat pe 27.04.2018 la 10:08

“Poldark” este în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Happy Channel.

Aidan Turner este un actor irlandez născut în Clondalkin la data de 19 iunie 1983. În 2004, el a absolvit la Gaiety School of Arts, apoi a început să apară în diverse seriale de televiziune. Iubitorii de filme de ficțiune îl știu din seria ”Hobbitul”, în care a avut rolul lui Kili.

Rolul principal din serialul ”Poldark” (difuzat de Happy Channel în fiecare duminică, de la ora 20.00), i-a adus lui Aidan Turner numeroane nominalizări și premii. Din cele 11 nominalizări pentru rolul lui Ross Poldark, Aidan turner a obținut șase premii.

Iată care sunt premiile adjudecate de protagonistul serialului ”Poldark”, difuzat de postul Happy Channel în fiecare duminică, de la ora 20.00:

Iată ce nominalizări a mai primit Aidan Turner pentru rolul său din serialul ”Poldark”:

În martie 2015 a fost lansat la BBC, iar din 22 aprilie, “Poldark” va putea fi urmărit la postul de televiziune Happy Channel. Serialul, care are la bază celebrele romane ale lui Winston Graham, s-a bucurat din plin de atenția publicului, fiind difuzat în Marea Britanie, Noua Zeelandă, Norvegia, Finlanda, Suedia, Japonia, dar și în alte zone ale lumii.

“Poldark” este în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Happy Channel.

Acțiunea serialului este plasată în secolul XVIII. Aidan Turner joacă rolul principal, el este Ross Poldark, un ofițer al armatei Marii Britanii, care se întoarce acasă, în Cornwall, după Războiul American de Independență (1775-1783). Se trezește într-o lume total schimbată față de cea pe care o lăsase în momentul în care a plecat, fiind crezut mort de rude și apropiați. Elizabeth Warleggan (interpretată de Heida Reed), marea lui iubire, urmează să se căsătorească cu vărul lui. Își găsește tatăl mort, care nu i-a lăsat moștenire mai nimic, în afară de o mină părăsită. Ross este nevoit să lupte pentru a-și construi o nouă viață, din care inamicii nu lipsesc . El întâlnește dragostea și speranța atunci când se așteaptă cel mai puțin. O cunoaște pe Demelza (Eleanor Tomlinson), pe care o ia la el în casă pentru a se ocupa de bucătărie, dar în timp, relația lor ajunge la un alt nivel.

“Poldark” – o poveste de epocă, din care nu lipsesc provocări și conflicte între cei săraci și cei bogați, iubirea și lupta pentru supraviețuire, va fi difuzat la Happy Channel în fiecare duminică de la ora 20.00.

În articolul

Cine este Aidan Turner? Rolul principal din serialul ”Poldark” i-a adus numeroase nominalizări și premii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x