Cum arăta în copilărie Seçkin Özdemir, alias Korkut Ali din serialul turcesc ”Love Story”

Publicat pe 13.04.2018 la 17:12 Actualizat pe 18.06.2018 la 15:26

Pe actorul Seçkin Özdemir, telespectatorii postului Happy Channel îl știu din serialul turcesc ”Love Story”, difuzat sâmbăta și duminica, de la ora 22.00. În acest serial, el îl interpretează pe Korkut Ali, cel care, abandonat de părinții biologici, ajunge să fie abandonat și de părinții adoptivi.

Profesia de bază a lui Seckin este nu cea de actor, ci econimist, căci a absolvit o facultate cu profil econimic. Însă, nu a profesat în domeniu. Asta pentru că a fost mai atras de lumea artistică. Seçkin este polivalent, căci își câștigă pâinea nu doar din actorie. El este și fotomodel, prezentator tv, DJ, dar și cântăreț. De altfel, el a fost responsabil cu muzica în cele mai în vogă cluburi din Antalya, Istanbul și Bodrum.

Acum, adult, îl știe o lume întreagă. Dar cum arăta el în copilărie? Ei bine, iată o fotografie cu protagonistul serialului ”Love Story”:

Despre serial

“Love Story”, serial turcesc difuzat de postul Happy Channel vineri și sâmbătă, de la ora 22:00, descrie povestea cutremurătoare de iubire dintre Korkut Ali (Seçkin Özdemir) și Ceylan German (Damla Sönmez). Korkut este un tânăr frumos și carismatic de origine turcă, cu o poveste dramatică. După ce a fost abandonat de părinți când era mic, a fost adoptat de o altă familie, după care a fost abandonat din nou. Ceylan aduce iubire și speranță în viața lui Korkut, după speranțele năruite și dezamăgirile înlănțuite prin care a trecut prin viață. Personajele principale trăiesc o dragoste emoționantă, totodată însă o dramă puternică.

În articolul

Cum arăta în copilărie Seçkin Özdemir, alias Korkut Ali din serialul turcesc ”Love Story”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x