Eva Longoria, la Happy Channel, în serialul ”Menajere ambițioase”

Publicat pe 12.08.2019 la 10:29 Actualizat pe 12.08.2019 la 10:41

”Menajere Ambițioase” (titlul original ”Devious Maids”) este un serial ce s-a bucurat de un succes uriaș în Statele Unite ale Americii, dar și în celelalte țări care l-au difuzat. La Happy Channel, poți urmări ”Menajere ambițioase” de luni până joi, de la ora 22.00.

Frumoasa actriță Eva Longoria, poate fi urmărită în serialul ”Menajere ambițioase”, difuzat de Happy Channel de luni până joi, de la ora 22.00. Ea are un dublu rol: acela de actriță (guest star), dar și de producătoare a celebrului serial ce s-a bucurat de un succes uriaș în America.

Lansat la 23 iunie 2013, serialul ”Menajere ambițioase” a fost programat să fie difuzat de celebrul post tv ABC. Însă, într-un final, cei de la canalul ”Lifetime” au câștigat dreptul de difuzare. La 1 spetembrie 2016, postul a anunțat că nu va mai difuza acest serial.

”Menajere Ambițioase” (titlul original ”Devious Maids”) este un serial ce s-a bucurat de un succes uriaș în Statele Unite ale Americii, dar și în celelalte țări care l-au difuzat. La Happy Channel, poți urmări ”Menajere ambițioase” de luni până joi, de la ora 22.00.

Despre serial

”Menajere Ambițioase” (titlul original ”Devious Maids”) prezintă viețile menajerelor Carmen, Rosie, Zoila și Valentina. Acestea lucrează în casele familiilor bogate din Beverly Hills. Fiecare pare hotărată să treacă peste orice barieră pentru a urca pe scara socială și, din acest motiv, viața lor va suferi complicații de tot felul. Totul pornește de la Flora, prietena celor patru menajere, care este ucisă la petrecerea organizată de angajatorii ei. Barmanul este principalul suspect, dar cazul ei nu se rezolvă cu una cu două.

Marisol (Ana Ortiz) se angajează ca menajeră în casa familiei Stappord, pentru a afla ce s-a întâmplat în noaptea în care Flora a fost ucisă. Carmen (Roselyn Sanchez) lucrează în casa lui Alejandro Rubio, un star pop, în speranța că, astfel, își va face și ea loc în lumea muzicii. Rosie (Dania Ramirez) încearcă să își aducă fiul din Mexic alături de ea, în Beverly Hills. Aici, ea muncește pentru familia Westmore. Zoila (Judy Reyes) și Valentina (Edy Ganem) lucrează pentru Genevieve Delatour.
Fotografii: imdb.com

În articolul

Eva Longoria, la Happy Channel, în serialul ”Menajere ambițioase”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x