Happy Channel difuzează ”Rădăcini”, emoționanta poveste a lui Kuta Kinte, mini-serie cu 37 de nominalizări la Premiile Emmy

Publicat pe 04.07.2019 la 10:50 Actualizat pe 18.07.2019 la 18:04

”Rădăcini – Kunta Kinte” este o mini-serie care și acum, la 22 de ani de la prima sa difuzare, se menține în topuri. De exemplu, este primul produs de televiziune care a primit 37 de nominalizări la categorii importante la Premiile Emmy. Și, de alfel, se menține în clasament și azi.

”Rădăcini – Kunta Kinte” este o mini-serie care și acum, la 22 de ani de la prima sa difuzare, se menține în topuri. De exemplu, este primul produs de televiziune care a primit 37 de nominalizări la categorii importante la Premiile Emmy. Și, de alfel, se menține în clasament și azi. De-a lungul timpului, mini-seria a primit 51 de nominalizări și a primit 16 premii, printre care un Globul de Aur și 9 premii Emmy.

Happy Channel va difuza ”Rădăcini – Kunta Kinte” în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 20.00. Mini-seria spune povestea unui negru de 16 ani, Kunta Kinte, din Gambia, vânat de negustorii de sclavi. El ieșise din satul lui ca să taie un copac pentru a ciiopli din el diverse lucruri. Pus în lanțuri și azvârlit în cala navei "Lord Liooner", Kunta Kinte este marcat pe viață cu fierul roșu cu inițialele "L.L”.

Bazată pe nuvela din 1976 a lui Alex Haley, ”Roots” este povestea negrilor, de la primii lor pasi, ca sclavi pe continentul american, până la Războiul de Secesiune, care le-a redat libertatea, fără a le aduce, însă, și egalitatea în drepturi cu albii.

Mini-seria ”Rădăcini - Kuna Kinte” va fi difuzată la Happy Channel în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 20.00, în format HD.

În articolul

Happy Channel difuzează ”Rădăcini”, emoționanta poveste a lui Kuta Kinte, mini-serie cu 37 de nominalizări la Premiile Emmy

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x