Juliana Paes, alias Carolina din ”O Cenușăreasă la Rio”, a primit 4 premii importante doar anul acesta

Publicat pe 15.06.2018 la 09:36 Actualizat pe 07.09.2018 la 15:38

”O Cenușăreasă la Rio” se difuzează vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 22.00, în exclusivitate la postul Happy Channel.

Actrița Juliana Paes, cea care o interpretează pe rivala Elizei în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, a primit, numai anul acesta, patru premii importante. Toate cele patru distincții sunt la categoria ”Cea mai bună actriță” din cadrul mai multor festivaluri de film: Prêmio Contigo, São Paulo Association of Art Critics Awards, Troféu Imprensa (Trofeul Imprensa, pentru cea mai bună actriță și Trofeul Internet, tot pentru cea mai bună acctriță).

În cariera sa, Juliana Paes și-a mai adjudecat alte premii, dar a avut și numeroase nominalizări:

  • În anul 2006, la Prêmio Contigo, Brazilia, Juliana Paes a fost nominalizată la categoria „Cea mai bună actriță în rol secundar”.
  • În 2007 și 2009: Organizatorii Extra Television Awards, Brazilia, au nominalizat-o la categoria „Cea mai bună actriță” și la ”Extra award”.
  • La Prêmio Qualidade, în 2009, Juliana Paes a fost desemnată cea mai bună actriță într-un serial de televiziune.
  • Anul 2015 i-a adus Julianei un premiu pentru ”Cea mai bună actriță”, la Los Angeles Brazilian Film Festival (SUA).
  • În 2017 a câștigat, în cadrul ”Gramafo Film Festival”, premiul pentru ”Cea mai bună actriță”.
  • În anul 2010, la Prêmio Contigo, Brazilia, Juliana a fost printre actrițele nominalizate la categoria ”Cea mai bună actriță”.
  • Tot în 2010, Juliana Paes a fost nominalizată la două categorii din cadrul ”Troféu Imprensa” (Brazilia). A plecat acasă doar cu un premiu, Troféu Internet, pentru ”Cea mai bună actriță”.


Citește și: ”Aceasta este piesa care a inspirat titlul serialului «O Cenușăreasă la Rio»” și ”A lăsat fotbalul pentru actorie. El este Jonatas, din serialul «O Cenușăreasă la Rio»”.


În serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, actrița Juliana Paes interpretează rolul unui redactor șef al revistei de modă ”Total Dreamer”. Pentru că și-a dorit să fie cât mai autentică în pielea acestui personaj, Juliana a petrecut o perioadă în redacțiile unor reviste de modă. Astfel, pentru a înțelege mai bine cum se desfășoară lucrurile într-o redacție, Juliana Paes a făcut „practică” la renumitele publicații Vogue și Marie Claire.


”O Cenușăreasă la Rio” se difuzează vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 22.00, în exclusivitate la postul Happy Channel.


Despre serial

Eliza este o fată de 18 ani, care trăiește un cosmar alături de tatăl ei vitreg, care o hărțuiește. Eliza (Marina Ruy Barbosa) fuge de acasă cu ajutorul mamei sale, Gilda (Leona Cavalli), pentru a-și încerca norocul în marele oraș. Visul ei este de a oferi o viață mai bună mamei și fraților ei.
Dar, viața în marele oraș se dovedește a fi mai grea decât ea și-a imaginat. După ce a fost jefuită chiar în prima zi, Eliza ajunge să trăiască pe străzi. Așa se întâlnește cu Jonatas (Felipe Simas), un tânăr "antreprenor de stradă", cum îi place să i se spună.

Destinul o aduce, din nou, față în față cu o veche cunoștință, din orașu natal, de unde Eliza fugise. Arthur (Fábio Assunção), un Don Juan veritabil, trăiește o relație cu Carolina (Juliana Paes), redactor-șef la celebra revistă de modă ”Total Dreamer”.

În articolul

Juliana Paes, alias Carolina din ”O Cenușăreasă la Rio”, a primit 4 premii importante doar anul acesta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x