Maria Buză este Șlibovița, mama Doiniței Oancea, în serialul “Fructul oprit”

Publicat pe 06.05.2019 la 13:42 Actualizat pe 05.06.2019 la 17:30

Îndrăgita actriță Maria Buză va putea fi văzută de telespectatori pentru prima dată într-un serial de televiziune, miercuri – 8 mai, de la ora 20.00, la Antena 1. Aceasta se alătură distribuției “Fructul oprit”.

Îndrăgita actriță Maria Buză va putea fi văzută de telespectatori pentru prima dată într-un serial de televiziune, miercuri – 8 mai, de la ora 20.00, la Antena 1. Aceasta se alătură distribuției “Fructul oprit”, fiind în cunoscuta producție Șlibovița-mama Tanței, personaj interpretat de Doinița Oancea.

Am un rol foarte, foarte frumos, sunt Șlibovița – mama Tănțichii din «Fructul oprit»”, își prezintă Maria Buză personajul, putând fi urmărită de telespectatorii Antenei 1 în episodul cu numărul 34, din sezonul 2 “Fructul oprit”. “Aș putea să spun că este debutul meu în serial de televiziune. Este prima dată când sunt cooptată într-un astfel de proiect. Personajul meu este cel mai frumos din serial. Plin de viață, cu poveste, cu strălucire, cu imaginație, cu forță, cu dinamism, cu umor, și cu un fel de a vorbi special etniei pe care o reprezint.”, completează actrița.

Șlibovița vine să cunoască locul în care trăiește și muncește fiica ei, Tanța, dar și să-și întâlnească ginerele, pe Costică, interpretat de Liviu Vârciu. Cum vor reacționa membrii familiei Caragea când o vor vedea, ce vrăji vrea ea să facă, dar și la ce curiozități va răspunde și ce le va ghici membrilor din casa Caragea, toate acestea în episodul pe care Antena 1 îl va difuza, miercuri – 8 mai, de la ora 20.00.

Dragi telespectatori, sunt Maria Buză și vă aduc în casă un personaj pe nume Șlibovița, pe care vreau să-l îndrăgiți, să-l iubiți și să mă urmăriți, să fiți cu ochii pe mine și pe tot ce se întâmplă în «Fructul oprit». Miercuri, de la 20.00, la Antena 1, ai treabă, nu ai treabă, pune-te pe canapea și uită-te la noi”, este mesajul pe care aceasta îl transmite publicului român.

În articolul

Maria Buză este Șlibovița, mama Doiniței Oancea, în serialul “Fructul oprit”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x