Se căsătoresc Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, din ”Sezonul cireșelor”?

Publicat pe 07.05.2018 la 12:35 Actualizat pe 18.06.2018 la 15:32

Pe Serkan Çayoğlu și Özge Gürel îi poți urmări la postul Happy Channel în serialul ”Sezonul Cireșelor” (Kiraz Mevsimi), difuzat de luni până vineri, de la ora 10.30.

În presa din Turcia a apărut, recent, o știre conform căreia protagoniștii serialului ”Sezonul Cireșelor” se pregătesc să oficializeze povestea lor de iubire.

Serkan Çayoğlu și Özge Gürel s-au îndrăgostit în timp ce filmau pentru serialul turcesc ”Sezonul Cireșelor”, serial difuzat în România de postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 10.30. Cei doi au făcut tot posibilul să își ascundă povestea de iubire de dincolo de platourile de filmare. Însă, după ce presa din Turcia a publicat imagini cu cei doi îndrăgostiți, Ozge și Serkan nu s-au mai ascuns. Ba chiar, la începutul acestui an, Serkan Çayoğlu a prezentat-o pe Ozge părinților săi. Familia actorului locuiește în Germania, dar a venit în vacanță la Istanbul special pentru a o cunoaște pe cea care i-a furat inima lui Serkan.

Conform publicației gazetemag.com, cei doi actori fac planuri de nuntă. La începutul lunii aprilie, 2018, ei au fost surprinși de fotografi într-un magazin de mobilă, iar imaginile au devenit virale. Conform publicației citate, se pare că actorii se pregătesc pentru nuntă.

Despre serial:

Sezonul Cireșelor” (“Cherry Season”) spune povestea lui Öykü (Özge Gürel), o tânără determinată care își dorește să devină un designer vestimentar celebru. Încă din copilărie a fost îndrăgostită de Mete (Daghan Kulegec), fratele celui mai bun prieten al ei, însă sentimentele lor nu au fost reciproce. Öykü ajunge să îl cunoască pe Ayaz (Serkan Cayoglu), cel mai bun prieten al lui Mete. Ayaz este fiul unui fashion designer cu renume, care ar putea să o ajute pe tânăra Öykü să îşi realizeze visurile. După ce se întâlnesc nimic nu va mai fi la fel. Destinul pare să le unească drumurile, iar de aici, o serie de peripeții, momente romantice presărate cu umor, dar și situații limită care vor schimba destinele personajelor din serial. Nilperi Sahinkaya este cea care o interpretează pe Seyma Cetin.

În articolul

Se căsătoresc Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, din ”Sezonul cireșelor”?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x