Actrița Angelique Boyer, în lacrimi după un gest făcut de Sebastián Rulli. Care au fost urmările

Publicat pe 12.01.2024 la 19:16 Actualizat pe 12.01.2024 la 20:29

Sebastián Rulli și-a onorat promisiunea romantică făcută Angeliquei Boyer, publicând fotografii din călătoria lor în Argentina, iar ea a dezvăluit că a plâns de fericire.

Angeliquei Boyer și Sebastián Rulli

Profimediaimages.ro

Cuplul a ales să își exprime iubirea reciprocă și să împărtășească experiența călătoriei lor în Argentina prin intermediul rețelelor de socializare.

În timpul sărbătorilor de Anul Nou, Sebastián Rulli și Angelique Boyer au călătorit în Argentina pentru a-și îndeplini o promisiune romantică pe care actorul i-a făcut-o iubitei sale.

Angelique Boyer, în lacrimi după ce a explorat țara natală a partenerului ei

Actrița din "El amor invencible", o telenovelă spectaculoasă, a utilizat contul ei oficial de Instagram pentru a împărtăși o serie de fotografii, arătând cât de emoționată și fericită a fost să exploreze pentru prima dată țara natală a partenerului ei.

„Am călătorit în Argentina. A fost șocant să descoperim această țară. Mi-a plăcut în mod deosebit orașul Buenos Aires, iar întâlnirea cu familia RULLI și petrecerea Revelionului alături de ei a fost un dar care îmi va rămâne în amintire ca mii de momente frumoase. Privindu-l pe Sebas amintindu-și și mergând pe străzile în care a crescut cu familia sa, privind strălucirea din ochii lui, m-a făcut să mă îndrăgostesc", a mărturisit ea, potrivit univision.com.

Angelique Boyer a subliniat că a fost martora emoției lui Sebastián Rulli și a dezvăluit că experiența călătoriei a fost atât de impresionantă încât a izbucnit în lacrimi de fericire.

„Aceasta este doar începutul unei călătorii care m-a făcut să plâng de fericire. Vă mulțumesc că mi-ați arătat Argentina voastră, prima dintre multe călătorii în această țară frumoasă", a comentat el.

Sebastián Rulli a confirmat că și-a respectat promisiunea făcută lui Angelique Boyer prin postarea unor imagini din călătoria lor pe contul său personal, exprimându-și dragostea pentru partenera sa.

„Ți-am spus: cu tine până la capătul lumii... și m-am ținut de cuvânt! Te iubesc!", a scris Sebastián Rulli, distribuind mai multe fotografii din călătoria lor și dedicând cuvinte de dragoste actriței.

Angelique Boyer a apreciat gestul și a răspuns cu afecțiune: „Fiecare experiență pe care o împărtășim în această frumoasă țară îmi permite să o văd cu alți ochi și să o apreciez mult mai mult... Fiecare descoperire devine și mai specială atunci când o împărtășesc cu tine, dragostea mea. Îți mulțumesc că ești mereu dispus să explorezi și să descoperi alături de mine."

Cei doi actori de telenovele s-au întâlnit în 2010 când au jucat împreună în "Teresa", însă s-au îndrăgostit abia patru ani mai târziu, când au colaborat din nou într-o altă producție. După terminarea filmărilor la "Lo que la vida me robó" în 2014, au oficializat relația lor și au continuat să își declare dragostea în public de atunci.

În articolul

Actrița Angelique Boyer, în lacrimi după un gest făcut de Sebastián Rulli. Care au fost urmările

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x