Actuala parteneră a lui Juan Soler urmează să fie operată. Paulina Mercado are o tumoare cerebrală

Publicat pe 11.01.2024 la 20:14 Actualizat pe 11.01.2024 la 12:58

Actorul s-a arătat extrem de emoționat atunci când partenera sa a ținut să se deschidă în fața fanilor și să vorbească despre problema de sănătate pe care o are. Paulina Mercado i-a mulțumit lui Juan Soler pentru sprijinul acordat.

Juan Soler și Paulina Mercado stau îmbrățișați

Actuala parteneră a lui Juan Soler urmează să fie operată

Instagram

Juan Soler s-a arătat extrem de emoționat și mișcat atunci când Paulina Mercado a ținut să vorbească public despre tumoarea cerebrală. Actorul în vârstă de 57 de ani a început să plângă. A dezvăluit că formează un cuplu cu celebra prezentatoare la finalul anului trecut. Cei doi au fost în trecut prieteni buni.

Actuala parteneră a lui Juan Soler urmează să fie operată

În cadrul ultimei emisiuni postate pe canalul personal de Youtube, Paulina Mercado a decis să dezvăluie faptul că urmează să fie operată și a oferit detalii despre boala de care suferă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Puțină lume știe, am o mică tumoare la cap. O să mă opereze în curând, dar este o operație de care mi-e frică.”, a spus vedeta. Imediat, Juan Soler a replicat “Și mie”. Paulina Mercado a continuat să povestească despre procesul operației și ce va urma să se întâmple odată ce va urca pe masa de operație.

“O să-mi deschidă craniul, scot părticica cu tumos și mai mult.”, a spus vedeta. A subliniat că în momentul în care a aflat despre această problemă forma deja un cuplu cu celebrul actor, însă acesta i-a stat permanent alături.

Citește și: Prima “ceartă” în direct între Juan Soler și Paulina Mercado. Fanii sunt de părere că nu a fost doar un moment amuzant

“De cândam aflat ai fost cu mine, m-ai însoțit de mână în tot acest proces. Eu joc întotdeauna rolul femeii minune care…”, a povestit Paulina Mercado. Aceasta a dezvăluit că Juan Soler a sfătuit-o să plângă și să se descarce, având un sprijin în el la orice pas.

“Eu cred că trebuie să am o atitudine pozitivă și sunt sigură că totul va fi bine, dar tu m-ai susținut de la început. Mi-ai spus să plâng.”, a declarat vedeta. Fără a oferit mai multe detalii despre implicațiile bolii sale, Paulina Mercado a specificat care au fost părțile pozitive în relația cu Juan Soler.

“Asta ne-a însoțit într-o manieră fantastică și îți spun ceva, o spun ca pe un cadou pentru că tu ai putut să vezi asta dintr-o altă perspectivă. Te-am cunoscut cu toate lucrurile bune și frumoase. Într-o călătorie, se poate întâmpla orice, dar cu o temă ca asta, nu oricine ar fi trecut peste și tu te-ai purtat perfect.”, a mărturisit.

După ce prezentatoarea i-a mulțumit pentru atitudinea romantică față de ea, actorul de telenovele a punctat că acesta este lucru corect pe care trebuie să îl facă.

Juan Soler a retrăit momentul morții tatălui său

Cu toate că au vorbit de o tumoare cerebrală și o operație pe creier, Juan Soler și Paulina Mercado nu au menționat nimic legat de data la care se va întâmpla acest lucru. Actorul a vorbit și despre moartea tatălui său, un moment extrem de dificil pe care l-a trăit în viața personală.

Citește și: Juan Soler și noua sa parteneră, Paulina Mercado, și-au încununat relația cu tatuaje identice. Cum arată simbolul iubirii pentru ei

În prezent este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele cu peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram. În 2006, pe vremea când filma alături de Angélica Vale a primit trista veste și de atunci nimic nu a mai fost la fel. S-a aflat că tatăl său a suferit un accident domestic și a rămas cu daun cerebrale care i-au adus moartea imediat.

În articolul

Actuala parteneră a lui Juan Soler urmează să fie operată. Paulina Mercado are o tumoare cerebrală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x