Adamari López, tot mai aproape de fostul soț Luis Fonsi. Gestul care trădează licărirea unei relații alături de cel care i-a fost partener

Publicat pe 11.01.2024 la 18:18 Actualizat pe 11.01.2024 la 18:33

Adamari López și Luis Fonsi au fost căsătoriți din 2006 până în 2010, când și-au anunțat despărțirea pe fondul zvonurilor de infidelitate din partea cântărețului.

Adamari López și Luis Fonsi

Gettyimages.com

La aproape 14 ani de la despărțirea lor, prezentatoarea a făcut senzație apărând în emisiunea Despierta America cântând melodia 'No me doy por vencido', despre care s-a speculat ani de zile că i-a fost dedicată lui Lopez de către Fonsi în timpul căsniciei lor și în timp ce aceasta se confrunta cu o luptă împotriva cancerului la sân.

După ce a interpretat o parte din melodie, Adamari López a vorbit despre acea etapă din viața ei și chiar s-a referit la căsnicia sa cu cântărețul, care este căsătorit cu Águeda López din 2014 și are doi copii.

Adamari López spune că a fost fericită alături de Luis Fonsi

Prezentatoarea, care după divorț și-a regăsit dragostea alături de Toni Costa și a născut-o pe fiica sa Alaïa, a subliniat că fiecare etapă a vieții sale "a fost frumoasă" și i-a mulțumit fostului soț pentru că a fost alături de ea în anii în care s-a luptat cu cancerul.

"Nu obosesc și nu mă dau bătută, continui să merg înainte și îmi fac noi iluzii și că destinul mi-a adus lucruri minunate. Fiecare dintre etapele vieții mele a fost frumoasă, a fost o etapă spectaculoasă care m-a umplut de speranțe și vise, care m-a ajutat să merg înainte și în momentul în care m-am confruntat cu boala și cărora le mulțumesc și le voi mulțumi că au fost alături de mine", a spus ea, potrivit univison.com.

Deși a recunoscut rolul pe care Luis Fonsi l-a jucat în viața ei, Adamari López a subliniat că a avut parte și de dezamăgiri și suferințe.

"A fost, de asemenea, o etapă după multă durere pe care, din fericire, am și depășit-o", a spus ea.

Prezentatoarea în vârstă de 52 de ani a continuat să vorbească despre melodia fostului ei soț și a recunoscut că este un cântec frumos, care caută să încurajeze oamenii să caute noi speranțe.

"Ceea ce ne conduce, poate în tema acestui cântec, este că nu putem renunța la a ne continua viața, să căutăm noi speranțe și noi motivații pentru a merge mai departe și a fi fericiți. Este un cântec puternic", a conchis ea.

În articolul

Adamari López, tot mai aproape de fostul soț Luis Fonsi. Gestul care trădează licărirea unei relații alături de cel care i-a fost partener

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x