Adevărul despre relația dintre Thalía și Tommy Mottola. O prietenă de familie spune că diva a fost ținută “prizonieră” în toți acești ani

Publicat pe 06.02.2024 la 11:57 Actualizat pe 06.02.2024 la 12:29

Noi detalii ies la iveală în cazul căsniciei dintre diva muzicii latino și magnatul Tommy Mottola. Se pare că Thalía a fost ținută prizonieră de propriul soț și limitată în a se face cu adevărat prezentă în propria carieră.

soți se țin de mână și zâmbesc

Adevărul despre relația dintre Thalía și Tommy Mottola

Getty Images

Thalía și Tommy Mottola formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Sunt căsătoriți de aproape 24 de ani și de-a lungul timpului au demonstrat că fericirea și dragostea sunt două ingrediente care stau la baza unei relații de lungă durată. Cele mai recente zvonuri vin însă să readucă la suprafață idei ascunse din această poveste.

Adevărul despre relația dintre Thalía și Tommy Mottola

Înainte de a forma un cuplu cu diva muzicii latino, magnatul Tommy Mottola a mai fost căsătorit de două ori. Prima sa soție a fost Lisa Clark. Cei doi s-au despărțit în 1990. Trei ani mai târziu, acesta s-a însurat cu Mariah Carey, interpreta hitului All i want for Christmas is you. Au divorțat însă în 1998, moment în care artista a dezvăluit toate traumele pe care a fost nevoită să le depășească alături de acesta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În anul 2000 a avut loc nunta anului între Thalía și Tommy Mottola. Ceremonia a avut loc la New York și a fost transmisă tuturor. A fost un eveniment important pe care multă lume nu l-a putut uita nici astăzi. Îndrăgostiții sunt părinții a doi copii, Sabrina Sakaë Mottola Sodi și Matthew Mottola.

Citește și: Thalía a fost diagnosticată cu o nouă afecțiune. Ce este disgeuzia și care sunt cauzele apariției bolii

Nu de puține ori s-a zvonit că relația dintre cei do a fost de fațadă, că artista s-ar fi căsătorit pentru bani s-au că de fapt ar fi fost vorba despre infidelități în ceea ce-l privește pe Tommy Mottola. Recent, o apropiată a familiei Sodi a făcut dezvăluiri incredibile despre ceea ce se întâmplă de fapt în viața personală a faimoasei interprete a piese Amor a la mexicana.

Se pare că Thalía ar fi fost sechestrată din punct de vedere emoțional și economic și din această cauză a dezvoltat problemele de sănătate cu care se confruntă astăzi.

“Thalía este foarte tristă. S-a simțit folosită și pot să-ți spun că o ține sechestrată, atât în cee ace privește cariera cât și viața personală. Trăiește într-un palat de aur. Anxietatea și stresul au condus-o la bolile pe care le are ( Lyme și disgeuzie, o alterare a gustului). El o manipulează într-o așa formă încât o tratează îngrozitor. Yolanda Miranda, mama și managerul ei nu i-a permis niciodată. Ea crea o divă.”, a spus o apropiată a familiei vedetei, arată tvnotas.com.mx.

Thalía i-ar fi dăruit bani lui Tommy Mottola în anul 2000

Aceeași sursă susține că în anul căsniciei, magnatul i-ar fi cerut viitoarei sale soții o sumă importantă de bani pentru a-și dubla milioanele pe care deja le deținea. După ce a avut loc această tranzacție, mama vedetei nu a mai avut o relație bună cu Tommoy Mottola.

“Thalía făcea foarte mulți bani. Yolanda mi-a mărturisit că Tommy i-a cerut să investească cu el pentru a-și dubla milioanele. El era foarte țintit. Așa că în anul 2000 când s-au căsătorit i-a dăruit lui Mottola 25 de milioane de dolari. Asta a supărat-o pe doamna Yolanda care niciodată nu a avut o relație bună cu el. Așa de tare că atunci când mama o vizita la New York mereu rămânea la hotel.”, a mai spus aceeași sursă.

În articolul

Adevărul despre relația dintre Thalía și Tommy Mottola. O prietenă de familie spune că diva a fost ținută “prizonieră” în toți acești ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x