Admirația pentru faimoasa Demet Özdemir a depășit barierele țării natale. A apărut pe coperta unei reviste cunoscute din India

Publicat pe 26.03.2024 la 10:12 Actualizat pe 26.03.2024 la 11:21

Demet Özdemir este vedeta din Turcia care reușește să-și influențeze fanii din toate colțurile lumii. A călătorit în India și s-a bucurat de aprecierea celor din jur.

actrița poartă o rochie neagră fără mâneci și mănuși negre lungi

Admirația pentru faimoasa Demet Özdemir a depășit barierele țării natale

Profimedia Images

De-a lungul timpului, vedeta a călătorit din Europa în America și din Asia către Orientul Mijlociu. Și-a demonstrat talentul și ambiția, astfel că recent s-a lăsat fotografiat pentru coperta unei celebre reviste din India. Este vorba despre “Hi Celeb”. A apărut alături de alte nume cunoscute de la Bollywood.

Admirația pentru faimoasa Demet Özdemir a depășit barierele țării natale

A vorbit într-un interviu recent despre proiectele în care se implică la momentul actual, dar și despre viața și relațiile personale. A îmbrăcat ținute extrem de provocatoare ce i-au lăsat abdomenul la vedere. Nu mai este de mirare că este una dintre cele mai apreciate vedete ale Turciei. Prezentarea făcută actriței din Vis de iubire i-a fascinat pe internauți și comentariile nu au întârziat astfel să apară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Demet Özdemir, cu zâmbetul său unic, prezență care frapează și o continuă dezvoltare în lumea fotografiei urmează să fascineze publicul mult timp de acum înainte.”, s-a arătat scris pe copertă, arată seriesturkish.com. În cea mai mare parte a lumii este recunoscută drept “Sanem” din “Vis de iubire” - Erkenci Kuş, serial în care a jucat alături de Can Yaman. Cu toate acestea, începutul carierei sale a venit în 2013, odată cu rolul principal din serialul 'I'll Tell You a Secret, difuzat și pe una dintre platformele de streaming.

Citește și: Demet Özdemir și-a sărbătorit ziua de naștere într-un loc inedit. Ce mesaj emoționant a scris actrița pentru viitor

“Este incredibil cum poți fi iubit de oameni din culturi complet diferite, cei care sunt la kilometri depărtate. Am realizat totuși că această situație este temporară. Această dragoste și atenție se poate îndrepta mâine către altcineva.”, a povestit vedeta. Aceasta mărturisește că datorită comediei Çilek Kokusu din 2015 a reușit să-și dezvolte o abilitate pe care o folosește în viața de zi cu zi, aceea de a coace prăjituri, arată patronlardunyasi.com.

Spune că indiferent ce rol va trebui să joace în viitor, îl va reprezenta fără doar și poate cu cea mai mare determinare. Nu se teme să arate urât pe ecrane.

Ce scopuri profesionale are Demet Özdemir pentru viitor

Spune că își dorește să devină o actriță îndrăgită la nivel mondial și că nu ține cont de apariția pe micile ecrane.

“Dacă e nevoie să plâng său să arăt urât pentru un rol, o s-o fac. Dacă m-aș îgrijora pentru cum arăt în fața camerei ar însemna că nu dau totul pentru acel rol și mi-aș trăda visele.”, a povestit vedeta. Este pasionată de culorile, muzica și dansul prezente la Bollywood. Își dorește să observe și să se bucure de fiecare dintre aceste sugestii indiene.

Citește și: Ea este vedeta din Turcia cu cei mai mulți prieteni virtuali pe paginile de socializare. O depășește pe faimoasa Demet Özdemir

“Dacă nu aș fi actriță, aș fi un activist care luptă contra nedreptății.”, a spus actrița. Are peste 16 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în călătoriile sale și sunt colaborări cu diferite branduri. Născută pe 26 februarie 1992 în Izmit, și-a construit o carieră impresionantă de-a lungul timpului. A fost călătorit timp de 8 luni cu artistul Oguzhan Koc între 2022 și 2023, însă drumul lor împreună nu a trecut testul timpului.

În articolul

Admirația pentru faimoasa Demet Özdemir a depășit barierele țării natale. A apărut pe coperta unei reviste cunoscute din India

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x