Află totul despre actorul Şükrü Özyıldız, actorul care a jucat rolul de protagonist alături de famioasa Demet Özdemir în serialul Love Tactics

Publicat pe 13.03.2024 la 14:12 Actualizat pe 13.03.2024 la 15:17

Şükrü Özyıldız joacă rolul de protagonist în serialul Love Tactics alături de faimoasa Demet Özdemir. Află detalii despre îndrăgitul actor de origine turcă.

actor poartă ținută de culoare neagră pe un fundal mov

Şükrü Özyıldız, actorul care a jucat rolul de protagonist alături de famioasa Demet Özdemir

Getty Images

Şükrü Özyıldız este un actor extrem de cunoscut în Turcia. În prezent menține primele pagini ale publicațiilor cu ajutorul relației sale de iubire. Află detalii despre vedetă și vezi ce nu știai despre acesta în articolul de mai jos.

Află totul despre actorul Şükrü Özyıldız, protagonistul seriei Love Tactics

Născut pe 18 februarie 1988, are o soră cu doi ani mai mică decât el. A studiat inginerie mecanică în cadrul Ege University, acolo unde a învățat și administrarea afacerilor. Ulterior, a plecat cu programul Erasmus în Portugalia. Sporturile de contact l-au atras încă din copilărie și astfel a participat chiar și la lupte în cușcă pe vremea când a locuit în Portugalia. Planurile sale în acest sens nu au avut o durată mare de viață, asta pentru că Şükrü Özyıldız și-a anunțat retragerea din cadrul acestui sport.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În multe dintre interviurile oferite a menționat că a reușit să-și țină energia sub control, ba chiar în cadrul producțiilor de succes. Pe contul personal de instagram are peste 2 milioane de să o scoată la iveală în momentele propice grație rolurile pe care le-a avut de-a lungul timpului prieteni virtuali și peste 200 de fotografii și filmulețe publicate până în prezent.

Citește și: Demet Özdemir și-a sărbătorit ziua de naștere într-un loc inedit. Ce mesaj emoționant a scris actrița pentru viitor

În cea mai recentă dintre postări îl putem vedea pe coperta unei reviste importante din Turcia, acolo unde apare fără tricou. Cariera de actor și-a început după ce a participat în cadrul unui workshop în străinătate. Pe lângă rolurile din seriale, a mai fost urmărit de către fani și în piese de teatru sau reclame. Primul său contact cu un serial TV a fost în producția Derin Sular.

În viața personală, în prezent formează un cuplu cu Sibil Çetinkaya. Cei doi au călătorit în Qatar, după ce au petrecut o perioadă în Sri Lanka, Grecia și Italia. Îndrăgostiții și-au reînnoit jurămintele.

Şükrü Özyıldız și Sibil Çetinkaya au călătorit în deșert pentru a-și reînnoi jurămintele

Tânăra și-a sărbătorit ziua de naștere alături de partenerul său. Are peste 500 de mii de prieteni virtuali și se bucură de succes pe rețelele sociale.

“Aduci lumină oriunde mergi. La mulți ani, dragostea mea.”, a notat actorul în mediul online. Îndrăgostiții au urmărit cursa MotoGP organizată de GQ Turcia. În trecut, actorul a format un cuplu cu colega de platou Büşra Cebe.

Citește și: Demet Özdemir și-a cumpărat o proprietate în Grecia și este mai fericită ca oricând. Cum arată noile imagini postate de vedetă pe internet

“Dacă aceștia doi care formează un cuplu extrem de frumos nu se căsătoresc, o să-mi spun că am ascultat melodii de dragoste în van până la această vârstă.”, a spus Deniz Saki, o cunoscută artistă din Turcia. Şükrü Özyıldız a jucat alături de faimoasa Demet Ozdemir în serialul Love Tactics. Prima parte a avut premiera în 2022 și un an mai târziu a ajuns pe micile ecrane Love tactics 2. Planurile personale și profesionale ale actorului au rămas multă vreme în atenția fanilor.

“O statuie frumoasă din Grecia antică reinventată cu o personalitate din Turcia”, “Doamne, oameni buni, această poză trimite oamenii la nebuni, voi știți?”, “Nu doar frumusețe exterioară”, “Wow”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor lăsate în mediul online. Nu este pentru prima oară când este lăudat în acest fel.

În articolul

Află totul despre actorul Şükrü Özyıldız, actorul care a jucat rolul de protagonist alături de famioasa Demet Özdemir în serialul Love Tactics

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x