Află totul despre serialul turcesc Povești nespuse - Annenin Sirridir Çocuk. Ce nu știai despre îndrăgita producție

Publicat pe 15.04.2024 la 17:43 Actualizat pe 15.04.2024 la 18:30

Serialul turcesc Povești nespuse - Annenin Sirridir Çocuk a avut premiera pe Happy Channel și urmează să fie urmărit doar pe AntenaPLAY din 18 aprilie 2024.

actori turci

Află totul despre serialul turcesc Povești nespuse - Annenin Sirridir Çocuk

Happy Channel

O nouă producție turcească este pe cale să cucerească încă o dată telespectatorii. Primele două episoade din serialul Povești nespuse - Annenin Sirridir Çocuk, care a avut premiera în 2022 în Turcia, a avut premiera pe Happy Channel. Următoarele episoade vor fi disponibile doar în AntenaPLAY din 18 aprilie 2024.

Află totul despre serialul turcesc Povești nespuse - Annenin Sirridir Çocuk

Cu actorii İrem Helvacıoğlu și Selin Yeninci, serialul promite o poveste de neuitat. Acestea sunt recunoscute pentru producțiile Lacrimi la Marea Neagră și Îngeri tăcuți sau Mă numesc Züleyha.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povești nespuse aduce în atenția telespectatorilor sarcinile a două femei. Este vorba despre Defne (İrem Helvacioğlu) și menajera ei Meryem (Selin Yeninci). Cele două leagă o relație specială. Defne, femeia care este căsătorită cu Çinar (Olgun Toker), aproape înnebunește atunci când copilul său este răpit.

Cu toate acestea, este ajutată de fostul soț să-și găsească copilul. De asemenea, o are alături și pe Meryem, care nu are atât de mult ghinion. Deși a fost apreciat, nu a putut rezista mai mult de trei luni de la difuzare. Astfel, are doar 26 de episoade, fiecare cu 45 de minute fiecare.

Cea care a fost lăudată pentru interpretare a fost Selin Yeninci care interpretează rolul negativ, Meryem. Criticii, dar și fanii din mediul online au aplaudat-o pentru versatilitate. De asemenea, este la fel de naturală ca și în viața reală. În prezent, are peste 900 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde puțini o mai pot recunoaște. A publicat până acum peste 130 de fotografii și filmulețe.

S-a născut pe 16 ianuarie 1988 în Istanbul și a început cariera de actriță în 2011, atunci când a jucat în serialul Cennetin Sirlari timp de trei episoade. A urmat în 2013 Galip Dervis, acolo unde a jucat într-un singur episod.

Detalii despre actorii din serialul Povești nespuse - Annenin Sirridir Çocuk

Selin Yeninci este absolventă a unui liceu cunoscut din Izmir în 2006, acolo unde a studiat teatru. A urmat o facultate de arte, iar ulterior a apărut pe scena teatrelor cu o interpretare în Macbeth.

Într-un interviu oferit presei din Turcia, actrița a vorbit despre standardele frumuseții în industria în care activează.

“Tinerețea și frumusețea sunt presiuni foarte mari în această industrie, mai ales pentru femei. E la fel ca la Hollywood. Ca o actriță care citește și încearcă să se îmbunătățească mereu, totul a devenit mult mai simplu să schimb anumite idei. E ceva ce funcționează de 4 – 5 ani. Am început să mă gândesc la asta.”, a specificat actrița.

Actrița a subliniat că tot ceea ce încearcă să realizeze pentru a sparge percepțile legate de frumusețe în industria în care activează este să rămână cât mai naturală.

“Veți fi bine, nimănui nu-i pasă de sprâncene fiindcă frumusețea este temporară, ca orice altceva.”, a transmis audienței sale.

“Câteodată îmi ascult sentimentele și sunt mândră de mine pentru toate lucrurile bune pe care le simt.”, a spus vedeta.

În articolul

Află totul despre serialul turcesc Povești nespuse - Annenin Sirridir Çocuk. Ce nu știai despre îndrăgita producție

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x