Alfonso Herrera răspunde celor mai noi curiozități despre cariera sa într-un scurt interviu. Actorul își continuă traiectoria la Hollywood

Publicat pe 01.04.2024 la 15:38 Actualizat pe 01.04.2024 la 18:04

Alfonso Herrera revine în atenția fanilor cu un nou interviu publicat pe rețelele sociale. Află noi curiozități despre actorul din Rebelde, celebru astăzi și la Hollywood.

actor cu microfoane în față

Alfonso Herrera răspunde celor mai noi curiozități despre cariera sa într-un scurt interviu

Getty Images

Alfonso Herrera este recunoscut de fanii din întreaga lume pentru rolul Miguel Herrera pe care l-a interpretat în Rebelde între 2004 și 2006. De atunci, traiectoria sa profesională a luat o cu totul altă cale. Dacă cei cinci colegi ai săi din cadrul formației RBD au decis să-și continuie proiectul și să ofere fanilor un turneu final în 2023, iată că Poncho s-a axat pe viața de actor la Hollywood.

Alfonso Herrrera răspunde celor mai noi curiozități despre cariera sa într-un interviu

A jucat în producții celebre precum Dance of the 41, Sens8 sau Rebel Moon și continuă să se bucure de succes acolo unde l-a dorit întotdeauna. Pe lângă o carieră înfloritoare, la 40 de ani Alfonso Herrera este tatăl a doi copii. Cu toate acestea a divorțat de mama micuților, ba chiar a avut o relație amoroasă cu Ana de la Reguera, actrița cu care a jucat în producția Que viva mexico!.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un interviu recent, actorul din Rebelde a oferit mai multe detalii despre viața sa profesională și s-a lăsat încă o dată descoperit sub o altă formă. Spune că cea mai mare dorință a sa ca actor este să își continuie munca pe platourile de filmare în proiecte de viitor care să-l ajute să-și dezvolte talentul căpătat.

A fost văzut pentru prima oară în telenovela Clase 406, acolo unde a jucat alături de mai mulți colegi din RBD, Dulce Maria și Christian Chavez. Ca și actor mărturisește că este captivat de fiecare poveste pe care își dorește să o descopere de fiecare dată într-un mod diferit.

“Atunci când văd că tot ce mi-am imaginat funcționează pe ecrane, asta este ce-mi place cel mai mult la locul meu de muncă.”, a spus actorul din Rebelde, fost membru al trupei RBD. Dat fiind faptul că a intrat în lumea celebrităților de la Hollywood, recunoaște că în prezent este captivat de munca lui Daniel Day-Lewis sau Meryl Streep.

Alfonso Herrera mărturisește care sunt cele trei calități pe care trebuie să le aibă un lider

A lucrat alături de actori mari din lumea filmului și recunoaște că cel mai important atunci când se află pe platourile de filmare este să asculte și să observe fiecare detaliu pe care echipa îl are de spus. De asemenea, încrederea este un bun punct de pornire în acest sens.

“Ceea ce ne lipsește în Mexic este echipa pentru că dacă noi merge, de exemplu, acum că vin olimpiadele, noi mexicanii suntem foarte buni la sporturi individuale, pentru că asta depinde de mentalitatea pe care o are fiecare, dar atunci când vine vorba de sporturi la comun, e un pic complicat.”, a specificat Alfonso Herrera.

Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai multe ipostaze sunt realizate pentru coperțile unor reviste importante, atât în lume cât și în Mexic. Își dorește să fie o inspirație pentru toți cei care vor să reușească în meseria de actor, de aceea ține să-și depășească condiția.

În articolul

Alfonso Herrera răspunde celor mai noi curiozități despre cariera sa într-un scurt interviu. Actorul își continuă traiectoria la Hollywood

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x