Anahí surprinde cu o fotografie alături de familia extinsă. Cum arată sora sa vitregă și cât de multă seamănă

Publicat pe 20.12.2023 la 14:42 Actualizat pe 20.12.2023 la 15:27

Cântăreața și-a surprins fanii cu o fotografie alături de familia extinsă. Cât de mult seamănă vedeta RBD cu Diana și ce comentarii a primit în mediul online.

artistă pe scenă

Anahí surprinde cu o fotografie alături de familia extinsă

Profimedia Images

Într-un interviu realizat alături de Joaquín López-Dóriga, vedeta RBD a vorbit ca niciodată despre familia sa și a punctat că are o soră vitregă pe nume Diana. La patru luni depărtate, într-un concert la Foro Sol în Mexic, aceasta s-a reîntâlnit cu membra familiei sale și a dezvăluit momentele în mediul online.

Anahí surprinde cu o fotografie alături de familia extinsă

Într-o postare publicat la categoria instastory pe pagina personală, vedeta RBD și-a prezentat emoționată sora vitregă pe nume Diana Puente. Cele două apare împreună într-o fotografie de-a dreptul emoționantă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii au realizat astfel că nu seamănă doar cu Marichelo, ci și cu cealaltă soră pe nume Diana. Aceasta din urmă locuiește în Peru, țara sa natală. A participat totuși la unul dintre concertele RBD susținute în Mexic la Foro Sol. Soția lui Manuel Velasco Coello a dezvăluit că se simte mai multe decât emoționată să fie înconjurată de membrii familiei în cadrul concertelor RBD.

Citește și: Turneul RBD: O adevărată afacere dezorganizată. Ce se întâmplă, de fapt, în spatele scenei

“Te iubesc, surioară. Ce frumos să te am alături de mine, Diana.”, a scris actrița care a interpretat rolul Mia Colucci în telenovela Rebelde. În doar câteva ore, internuații au răspuns imaginii publicate care a reușit să se viralizeze la scurtă vreme.

“Ce frumos, sunteți identice”, “Semănați”, “Ce frumos arătați”, “Nu știam că ai o altă soră, ce frumoase”, au fost doar câteva dintre cuvintele lăsate de internauți. Înainte ca părinții faimoasei Anahi să formeze un cuplu, tatăl său Enrique Puente a locuit în Peru, acolo unde s-a născut sora vedetei, Diana. Prima căsătorie a tatălui său nu a fost încununată cu succes, așa că acesta s-a reîntors în Mexic.

“El a trăit un timp în Peru acolo unde a avut o carieră de succes. A avut o primă soție acolo și astfel eu am o soră. Nu-mi place numele soră vitregă.”, a spus vedeta în cel mai recent interviu. Diana a rămas în Peru alături de mama sa și a debutat în 1990 ca regină a frumuseții.

“Eu am o soție frumoasă care se numește Diana care a fost Miss Peru. E o femeie foarte frumoasă.”, a spus artista. A participat în cadrul concursurilor de frumusețe și în prezent are 58 de ani. În ciuda distanței care le desparte, Anahi și Diana au o relație frumoasă.

“Pentru totdeauna RBD”: când și unde se poate vedea surpriza artiștilor din Mexic

Anahí, Christian Chávez, Maite Perroni, Dulce María și Christopher Uckermann au pregătit un cadou special pentru fanii lor. Pe 25 decembrie se lansează documentarul-concert Por siempre RBD care arată traseul pe care l-au urmat artiștii în cadrul turneului Soy Rebelde Tour.

Citește și: Zoraida Gómez aduce în atenția fanilor momentul în care Anahí i-a salvat cariera la vârsta de 9 ani. Ce s-a întâmplat atunci

Acest eveniment special anunțat pe 18 decembrie vor aduce în atenția tuturor cele mai importante concerte din Mexic, inclusiv ultima apariție a lor pe scenă. După 15 ani de absență, artiștii au revenit pe scenă în cadrul a 53 de concerte în țări precum Brazilia, Columbia sau Mexic. Ultimul concert va avea loc pe 21 decembrie pe Stadionul Azteca. Ca invitat special este așteptat Alfonso Herrera. Actorul a vorbit într-o manieră ignorantă legată de acest aspect.

În articolul

Anahí surprinde cu o fotografie alături de familia extinsă. Cum arată sora sa vitregă și cât de multă seamănă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x