Anahí vorbește despre sechelele pe care le are în urma accidentului de la repetiții. “Încă nu aud”

Publicat pe 01.12.2023 la 20:07 Actualizat pe 01.12.2023 la 08:04

Anahí a revenit în mediul online cu noi detalii în ceea ce privește starea sa de sănătate. Vedeta le-a transmis fanilor că nu va anula concertele și va fi prezentă în cadrul turneului.

Anahí poartă o rochie albastră, lungă fără mâneci și stă pe o canapea cu un microfon în mână

Anahí vorbește despre sechelele pe care le are în urma accidentului de la repetiții

Profimedia Images

Cântăreața a împărtășit un nou mesaj cu fanii din mediul online, acolo unde le-a oferit detalii în ceea ce privește starea sa de sănătate. În urmă cu două săptămâni, Anahí a suferit un accident în timpul repetițiilor.

Anahí vorbește despre sechelele pe care le are în urma accidentului de la repetiții

Acum mai bine de 15 zile, Anahi a suferit un accident în urma repetițiilor. La acel moment și-a anunțat fanii că a suferit “o mică perforație a timpanului”, însă pe măsură ce situația a evoluat s-a constatat că este o problemă gravă de sănătate. Aceasta a fost supravegheată în permanență, însă în continuare lucrurile nu sunt pozitive. A optat pentru a-și ține fanii la curent prin intermendiul rețelelor sociale, mai precis a publicat pe Instagram detalii despre ceea ce simte în prezent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Încă nu aud și acest lucru nu îi place doctorului. Ar trebui să încep să aud în curând. Știu că așa va fi.”, a scris vedeta pe pagina sa. Protagonista din Rebelde a subliniat că în ciuda condiției sale este pregătită să revină pe scenă fără să amâne niciun concert din cadrul turneului.

“Eu vă jur că o să dau totul în acest turneu. De asta nu trebuie să aveți nicio îndoială, dacă nu este 100% această ureche și n-o să aud bine, mai am alta. Nimic nu mă poate opri!”, a continuat vedeta RBD. Se pare că problema se va rezolva de la sine, însă doctorii nu știu să ofere un răspuns clar în această privință, așa cum a și specificat vedeta.

“Doctorul spune că da, că e vorba doar de răbdare și timp. Timpanul se va regenera de la sine, dar nu știm cât timp va dura. Urmez în continuare tratamentul ce mi l-a dat doctorul și folosesc un tampon pentru diverse activități ca atunci când mă spăl, fac exerciții, repetiții, toate astea, pentru a nu intra apă sau transpirație. Poate că sună nebunesc, dar întotdeauna când se întâmplă lucruri în viață știu că se întâmplă pentru a ne învăța ceva. Poate că trebuie să mă opresc din ascultat pentru a mă auzi.”, a mărturisit actrița, arată univision.com.

Ce i s-a întâmplat faimoasei Anahí în timpul repetițiilor

Cu această ocazie, în vederea celui mai recent interviu, vedeta RBD a povestit cum s-a întâmplat accidentul care a lăsat-o fără auz pentru o perioadă de timp. În acea zi urmau să li se facă modelele pentru căștile de urechi, monitoare de sunet pe care le folosesc artiștii în timpul unor prezentări live.

“Ca să-mi scoată părticele de acolo, au tras de acea bucată și s-a rupt. A rămas înăuntru și au încercat să-l scoată cu un clește dar mi-au perforat timpanul. Am țipat de durere, am plâns mult. Nici la cele două nașteri n-am plâns. Nu, adevărul e că urechile sunt foarte sensibile și a durut.”, își aduce aminte vedeta RBD. În fotografiile pe care le-a publicat pe internet se poate vedea urechea ei pe dinăuntru, acolo unde timpanul a fost perforat și nu a mai avut nicio cale de întoarcere.

În articolul

Anahí vorbește despre sechelele pe care le are în urma accidentului de la repetiții. “Încă nu aud”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x