Angelique Boyer l-a surprins pe Sebastián Rulli cu un cadou aniversar inedit. Reacția celebrului actor

Publicat pe 27.09.2023 la 13:11 Actualizat pe 27.09.2023 la 13:53

Actorul nu a rămas fără cuvinte și a ținut să-și sărbătorească aniversarea alături de Angelique Boyer în stil personal. Despre ce este vorba și cum au reacționat fanii.

Angelique Boyer poartă o rochie neagră fără mâneci și are părul prins în coc

Angelique Boyer l-a surprins pe Sebastián Rulli cu un cadou aniversar inedit

Profimedia Images

Angelique Boyer a demonstrat încă o dată că are o latură romantică pe care o scoate la iveală doar în cele mai importante momente. A ținut să-și sărbătorească relația alături de Sebastian Rulli în cel mai inedit mod posibil. Internauții au reacționat și ei la scurtă vreme.

Angelique Boyer a sărbătorit aniversarea alături de Sebastian Rulli într-un mod inedit

A fost prin intermediul contului oficial de Instagram, acolo unde protagonista din Teresa s-a arătat de-a dreptul emoționată în fața cadoului primit de la Sebastian Rulli. Actorul în vârstă de 48 de ani a publicat o fotografie în care a lăsat să se vadă aranjamentul floral în formă de inimă pe care l-a primit din partea iubitei sale. I-a dedicat acesteia cuvinte de dragoste și mulțumire.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Îți mulțumesc cerul meu pentru acest aranjament spectaculos ce mă face să mă simt atât de special. Te iubesc.”, a scris Sebastian Rulli. Actorul a sărbătorit aniversarea alături de vedeta originară din Franța. De asemenea, acesta a ținut să-și arate sentimentele în stilul propriu. Pe contul său de Instagram, actorul a lăsat un videoclip format din mai multe fotografii realizate împreună cu partenera sa.

“Cerul meu, astăzi sărbătorim 9 ani uniți din dragoste. Istoria noastră a fost un adevărat carusel de emoții, aventuri și învățături și în fiecare zi mă faci să mă simt mai fericit de tot ceea ce trăim împreună.”, a precizat Sebastian Rulli. De asemenea, nu a uitat să precizeze că dragostea pe care o simte de atâta vreme a fost ca un motor în viața sa, mulțumindu-i partenerei sale pentru momentele trăite împreună și sperând că vor fi în continuare multă vreme ca un cuplu unit.

“Dragostea ta a fost cel mai mare sprijin și cea mai mare motivație. Mulțumită ție am crescut și m-am transformat într-o versiune mai bună a mea. Prezența ta în viața mea mi-a transformat lumea, făcând-o plină de bucurie, fericire și iubire imensă. Astăzi celebrez, mulțumesc și aduc celor 9 ani mai mult timp ce ne așteaptă împreună. Te iubesc mai mult decât cuvintele pot exprima.”, a lăsat Sebastian Rulli scris pentru iubita sa.

Când a început relația dintre Angelique Boyer și Sebastian Rulli

Cei doi s-au cunoscut în 2010 când au jucat ca protagoniști în telenovela Teresa, dar relația lor a început 4 ani mai târziu. În 2013, cei doi au jucat încă o dată împreună în Lo que la vida me robo, doar că abia 2 ani mai târziu și-au exprimat sentimentele. Din 2014 sunt împreună și au lăsat să se vadă îndrăgostiți la orice pas.

Angelique Boyer are peste 15 milioane de prieteni virtuali în mediul online, mai precis pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Printre cele mai recente postări ale sale se află o nouă reclamă cu partenerul său în prim-plan. Cei doi își susțin munca și se sprijină la orice pas. Astfel, frumoasa vedetă nu a uitat nici de această dată să-și pună partenerul în valoare în fața fanilor săi.

În articolul

Angelique Boyer l-a surprins pe Sebastián Rulli cu un cadou aniversar inedit. Reacția celebrului actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x