Apariția Giovannei Antonelli la piscină, sub clar de lună a surprins pe toată lumea! Jade din Clona ne arată că vârsta este doar un număr

Publicat pe 14.07.2022 la 18:23 Actualizat pe 14.07.2022 la 20:24

Giovanna Antonelli este una dintre cele mai iubite actrițe, care a devenit cunoscută odată cu rolul din uriașa producție Jade, din Clona. Ea surprinde cu fiecare apariție și asta pentru că aduce de fiecare dată un aer proaspăt, de tinerețe, iar fiecare postare a sa este inspirațională.

Giovanna Antonelli

TV Happy

Femeia musulmană, care își renega tradițiile și religia pentru o dragoste, are acum 46 de ani, e frumoasă, și deși și-a continuat cariera în actorie, rolul din Clona a fost el care i-a adus celebritatea și al cărei erou încă o urmărește.

Mulți s-ar fi așteptat după atâția ani să se schimbe, dar ea pare că întinerește pe zi ce trece! La cei 46 de ani, Giovanna Antonelli, cunoscută pentru rolul din "Clona", a pozat fără inhibiții la piscină și a surprins pe toată lumea!

Giovanna Antonelli, mai în forță ca niciodată. Cum a apărut vedeta la piscină

În prezent, Giovanna Antonelli este la fel de activă cum o știau oamenii înainte. Chiar dacă au trecut mai bine de două decenii de când s-a tras linia cu difuzarea telenovelei Clona, ea încă este aplaudată pentru rolul pe care și l-a însușit atât de bine.

Acesta apare la piscină noaptea într-un halat și ține în mână un glob, care seamănă cu o lună. Fotografia i-a inspirat pe fani și a devenit un trend în rândul admiratorilor, care i-au lăsat comentarii și i-au spus că au încercat și ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Giovanna continuă să facă furori cu trupul său sculptat, pe care puține femei reușesc să îl aibă la vârsta sa. Mai mult, are curajul să poarte haine cât se poate de îndrăznețe și să arate tuturor rezultatul muncii la sală și al alimentației sănătoase.

Actrița nu ezită să se pozeze îndrăzneț și se bucură de faima pe care o are, de aceea arată fanilor cele mai frumoase ipostaze în care poate fi surprinsă. Giovanna Antonelli este de departe o femeie frumoasă, cu un trup armonios și cu o viață lipsită de griji.
Aceasta se bucură de dragostea a milioane de oameni din întreaga lume, dar și de admirația celor care au urmărit-o încă de când era o puștoaică.

În articolul

Apariția Giovannei Antonelli la piscină, sub clar de lună a surprins pe toată lumea! Jade din Clona ne arată că vârsta este doar un număr

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Mykonos" de Spania impune programe de vizită în oraş. Localnicii sunt exasperaţi de turiştii care "intră în case, iau lucruri şi se caţără pe balcoane"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Ce s-a ales şi din ce face bani fosta soţie a lui Mihăiţă Neşu. Informaţii rare despre Maria
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Fostă concurentă de la Mireasă pentru fiul meu, imagine emoționantă cu burtica de gravidă! Va deveni mamă pentru a doua oară / FOTO
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x