Au apărut noi dezvăluiri în cazul fratelui actorului Aras Bulut İynemli. Acesta este acuzat de agresiune și consum de substanțe interzise

Publicat pe 09.02.2024 la 18:22 Actualizat pe 09.02.2024 la 18:36

Fratele lui Aras Bulut İynemli a ajuns pe mâna poliției după ce a fost denunțat de propria soție de agresiune și trafic de droguri.

Aras Bulut İynemli

Instagram

Ancheta inițiată în urma plângerii făcute de soția lui Orçun İynemli, Eda İynemli, a fost finalizată. Eda a decis să retragă plângerea pentru agresiunea de care l-a acuzat pe Orçun İynemli, care a fost eliberat cu măsuri restrictive de către un judecător căruia i s-a cerut arestarea. Cu toate acestea, procuratura a deschis un dosar public împotriva actorului pentru acuzația de "vătămare simplă", cu o pedeapsă maximă de un an de închisoare. Ancheta privind consumul de droguri a actorului continuă.

Eda İynemli, soția lui Orçun İynemli, care este și ea actriță, a depus o plângere penală în care a pretins că a fost agresată de soțul ei. Incidentul, dezvăluit de GÜNAYDIN, s-a petrecut pe 22 octombrie 2023, la locuința cuplului din districtul Beșiktaș. Cei doi au început să se certe după ce au consumat alcool, iar disputa a escaladat, culminând cu presupusa agresiune a lui Orçun asupra soției sale, Eda.

În urma plângerii depuse de Eda İynemli, poliția a descoperit 50 de grame de droguri în urma unei percheziții la domiciliul cuplului

Detalii ulterioare au dezvăluit că Orçun İynemli a recunoscut că a cumpărat substanțele narcotice pentru suma de 2000 de lire și că plantația sa de droguri încă nu era matură.

În declarația sa, Orçun İynemli a afirmat că a consumat drogurile în discuție, dar că nu a avut intenția să le vândă, ci le-a achiziționat pentru consum personal, pentru ultima dată.

Eda İynemli și-a revizuit declarația sa, afirmând că, de fapt, a susținut că soțul ei ar fi vândut droguri din furie, datorită agresiunii suferite, deși acest lucru nu era adevărat. Ea a adăugat că soțul ei intenționează să renunțe la consumul de droguri și să urmeze un tratament psihiatric.

Procuratura a finalizat ancheta privind incidentul de agresiune, stabilind că Orçun İynemli a lovit-o pe Eda în timpul unei dispute, provocându-i leziuni ușoare. El va fi judecat pentru "vătămare simplă" și va apărea în fața Tribunalului Penal de Primă Instanță din Istanbul în zilele următoare. Ancheta privind consumul de droguri a actorului este în curs, potrivit sabah.com.

În articolul

Au apărut noi dezvăluiri în cazul fratelui actorului Aras Bulut İynemli. Acesta este acuzat de agresiune și consum de substanțe interzise

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x