Birce Akalay își surprinde fanii cu un nou proiect profesional. Despre ce e vorba

Publicat pe 04.03.2024 la 19:52 Actualizat pe 04.03.2024 la 20:26

Birce Akalay revine în atenția publicului cu un proiect inedit. Este vorba despre un lungmetraj, un film mult așteptat.

actrița poartă părul lung desprins

Birce Akalay își surprinde fanii cu un nou proiect profesional

Instagram

Faimoasa actriță Birce Akalay a fost în atenția publicului pentru o lungă perioadă de timp. Cel mai recent proiect profesional al său este Kuș Ucușu ( Bird Flight), publicat pe una dintre platformele de streaming.

Birce Akalay își surprinde fanii cu un nou proiect profesional

Să ne reamintit că unul dintre proiectele recente în care a jucat vedeta a fost Zaferin Rengi ( The color of victory), ce s-a transmis în cinema. Actrița a interpretat rolul Halide Edip Adivar, una dintre cele mai importante femeie din lieratura turcă, arată seriesturkish.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actrița a avut mai multe proiecte care s-au finalizat într-o perioadă scurtă de timp. Printre acestea se numără Bir Derdim Var, difuzat în 2023. A urmat apoi un lungmetraj. Aceasta se pregătește pentru producția Bir Cumhuriyet Şarkısı (A Song of the Republic). Va interpreta rolul cântăreței de operă Nimet Vahid. Este un proiect intrigant și mult așteptat de către public.

Citește și: Birce Akalay din Alegerea surprinde cu o ipostază în costum de baie. La 39 de ani, vedeta își arată tatuajele

Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Salih Bademci, Ertan Saban, Çağlar Çorumlu. Aceștia vor lua parte dintr-o poveste care s-a desfășurat în 1930. Povestea este regizată de Yağız Alp Akaydın.

Pe lângă viața profesională, actrița este în atenția publicului și cu viața personală. Se zvonește că aceasta ar forma un cuplu cu Hakan Kurtaș. Cei doi au avut parte de o întâlnire romantică pe data de 14 februarie. Actrița a vorbit pentru prima oară despre relația care a apărut pe neașteptate în drumul său.

Birce Akalay formează un cuplu cu Haka Kurtaș

Actrița a fost căsătorită cu colegul de platou Sarp Levendoglu, însă cei doi au divorțat în 2017. Acum se spune că ar fi într-o relație cu un alt actor pe nume Hakan Kurtaș. Această idilă a ieșit la iveală după ce îndrăgostiții au fost văzuți ieșind de la cinema, acolo unde au urmărit filmul Poor Things pe 14 februarie.

Nu a trecut neobservată ideea că cei doi și-au comentat la propriile fotografii pe rețelele sociale. Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat până acum peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente o arată în diferite ipostaze ale vieții sale. Cei doi au cinat împreună, iar Birce Akalay a ținut să publice o imagine în care apare ținând în mână un trandafir roșu. Ulterior, toată lumea a putut observa cine este bărbatul misterios care îi face viața mai frumoasă.

Născută pe 19 iunie 1984 în Turcia, a jucat în producții precum As the crow flies, Balck and White love, Love is in the air, Bir derdim Var. A fost căsătorită cu Sarp Levendoglu între 2014 și 2017 și cu Murat Unalmiș între 2011 și 2012. De-a lungul timpului a demonstrat că își merită locul ca și actriță, dat fiind faptul că proiectele în care s-a implicat au ajuns rapid pe cele mai bune locuri în topurile preferințelor.

A studiat în cadrul Halic University Conservatory și a ținut să-și dezvolte abilitățile de actriță. S-a spus că ar forma un cuplu cu Ibrahim Celikkol, însă cei doi au legat o relație de prietenie.

În articolul

Birce Akalay își surprinde fanii cu un nou proiect profesional. Despre ce e vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x