Birce Akalay și İbrahim Çelikkol au fost surprinși într-un moment tandru pe covorul roșu. Cum a explicat vedeta incidentul

Publicat pe 18.01.2024 la 15:39 Actualizat pe 18.01.2024 la 20:28

Birce Akalay și İbrahim Çelikkol au devenit prieteni pe platourile de filmare, însă de-a lungul timpului s-a zvonit că ar forma un cuplu. Care este adevărul.

actrița poartă un palton alb și actor poartă un sacou alb și ochelari de soare

Birce Akalay și İbrahim Çelikkol au fost surprinși într-un moment tandru pe covorul roșu

Instagram

Birce Akalay și İbrahim Çelikkol s-au cunoscut pe platourile de filmare și de atunci au devenit cei mai buni prieteni. Mulți consideră că relația lor ar trebui să depășească această barieră și să se transforme într-una de iubire.

Birce Akalay și Ibrahim Celikkol au fost surprinși într-un moment tandru pe covorul roșu

Cei doi faimoși actori petrec tot mai mul timp împreună. O cină organizată alături de colegii de platou cu ocazia seriei Bird Flight ( cea care a fost difuzată pe una dintre platformele de streaming) i-a adus din nou alături. Miray Daner este o altă celebritate care face parte din distribuție. Încă o dată, Birce Akalay și Ibrahim Celikkol au fost comparați și supuși unui test de compatibilitate. De asemenea, iubitul actor a fost surprins când i-a sărutat umărul prietenei sale.

Birce Akalay a fost cea care a adus în discuție ce s-a întâmplat în realitate cu următoarele declarații.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cât de ciudat, așa suntem noi, așa este natura noastră. Tu nu ți-ai contacta prietenul? Ceea ce avem noi este o frăție.”, a spus vedeta. Birce Akalay, care joacă în serialul Kuș Flight, a primit nenumărate comentarii pozitive datorită rolului Lale Kiran. A reușit să atragă atenția cu transformarea sa. În vârstă de 39 de ani are peste 3 milioane de fani pe contul personal de instagram, acolo unde publică cele mai multe dintre imagini. Ca orice altă vedetă din Turcia, a fost comparată cu ceea ce arăta la începutul carierei sale și ceea ce prezintă în prezent.

De partea sa, Ibrahim Celikkol are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat peste 800 de fotografii și filmulețe. Printre acestea se numără și cele alături de partenera sa de viață. Cu toate acestea, nu i-a dezvăluit identitatea acesteia.

Cine este Birce Akalay, actrița din Turcia

Născută pe 19 iunie 1984 în Turcia, a fost căsătorită cu Mura Unalmes între 2011 și 2012 și Cu Sarp Levendoglu între 2014 și 2017. Este o actriță recunoscută în țara sa natală. A apărut în nenumărate seriale și filme. A început să facă balet încă din copilărie, de la vârsta de 4 ani. Cu toate acestea, a fost rănită la vârsta de 16 ani.

A absolvit departamentul de teatru de la Pera Fine Arts High School în 2003. Ulterior s-a înscris la Universitatea din Istanbul, departamentul de teatru, însă a decis să renunțe la studii pentru a deveni actriță cu normă întreagă. La vârsta de 20 de ani a pierdut un loc la conservator, dar a câștigat un loc în cadrul Halic University Conservatori. Din 2020 este lector la aceeași Universitate, departamentul de teatru. Astfel, îi învață pe studenți secretele acestei arte nobile. În 2004 a concurat la Miss Turcia și a câștigat locul 3. Și-a reprezentat țara în cadrul Miss Europa. În 2007 și-a făcut debutul în televiziune cu un rol în seria Asi.

În articolul

Birce Akalay și İbrahim Çelikkol au fost surprinși într-un moment tandru pe covorul roșu. Cum a explicat vedeta incidentul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x