Buçe Buse Kahraman împărtășește momentele romantice pe care le trăiește alături de iubitul Kaan Akyildiz. Cum au apărut cei doi în mediul online

Publicat pe 24.04.2024 la 10:29 Actualizat pe 24.04.2024 la 11:11

Buçe Buse Kahraman a împărtășit fanilor din mediul online mai multe ipostaze emoționante alături de partenerul său. Cei doi se află în vacanță.

actriță zâmbește

Buçe Buse Kahraman împărtășește momentele romantice pe care le trăiește alături de iubitul Kaan Akyildiz

Instagram

Buçe Buse Kahraman a interpretat rolul lui Pelin timp de 61 de episoade în serialul Golden Boy – Dragoste rebelă. În prezent se bucură de clipe romantice alături de partenerul său. Cei doi se află în vacanță.

Buçe Buse Kahraman împărtășește momentele romantice pe care le trăiește alături de iubitul Kaan Akyildiz

Antagonista din serialul Golden Boy – Dragoste rebelă se bucură de clipe romantice alături de partenerul Kaan Akyildiz într-un dintre cele mai romantice orașe, Parisul. Cei doi nu se opresc aici și dovadă stau fotografiile publicate pe rețelele sociale. Îndrăgostiți au fost surprinși în capitala franceză pentru a sărbători ziua de naștere a vedetei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta s-a născut pe 1 aprilie 1996 în Izmir și în prezent se bucură de aprecierea fanilor din lumea întreagă. În 2017 a mai împărțit încă o dată platourile de filmare împreună cu faimoasa Afra Saraçoğlu în filmul Kötü Çocuk.

Îndrăgostiții continuă să se bucure de tot ceea ce întâlnesc în cale, printre galerii de artă, biserici sau locuri istorice. Arista în vârstă de 28 de ani se arată mult mai liberă în prezent, fiind extrem de curajoasă să împartă cu fanii din mediul online ceea ce trăiește în viața personală. Are peste 1 milion de prieteni virtuali dar și 300 de fotografii și filmulețe postate până în prezent.

“Ce fac? Călătoresc și privesc cerul”, a scris aceasta în dreptul descrierii de pe contul său. Imediat, internauții s-au grăbit să-i lase mai multe comentarii în care au felicitat-o.

“Arătați foarte bine împreună”, “Sunteți foarte drăguți”, au fost câteva dintre comentariile fanilor. Cu doar câteva luni în urmă, vedeta din Turcia a mărturisit că un anume bărbat ocupă un loc special în inima sa. Acum toată lumea a putut să-l vadă pe Kaan Akyildiz, și astfel a demonstrat că momentele personale îi aparțin cu totul.

“Era Paris, era noapte și eu eram tânără.”, a scris vedeta într-una dintre postări în care apare aproape de Turnul Eiffel. Imaginea a fost făcut în pereche pentru ca toți să observe cât este de îndrăgostită.

Buçe Buse Kahraman a răspuns celor care o critică în mediul online

În primul sezon al seriei Golden Boy – Dragoste rebelă, valul de critici adus actriței nu a putut fi trecut cu vederea. Cu toate acestea, Buçe Buse Kahraman a răspuns tuturor și a luat atitudine.

Situația a escaladat fiind personajul său Pelin este antagonist și de fapt a ajuns să fie cel mai displăcut personaj din poveste. Atunci când comentariile negative au început să depășească limita, actrița a avut fără doar și poate un cuvânt de spus.

“O felicit pe Afra, am venit cu ea. Filmările continuă în același fel, continuăm să lucrăm. Așteptăm în fiecare săptămână un episod nou. Filmările merg foarte bine.”, a spus vedeta.

“Acum când citesc comentariile îmi dau seama că doamna este o actriță și își face treaba foarte bine. Aceste comentarii ridicole o roagă să nu mai joace în serial. Înseamnă că succesul actriței a depășit orice limite.”, a scris cineva. Există fani care o laudă și internauți care o judecă, ca de fiecare dată.

În articolul

Buçe Buse Kahraman împărtășește momentele romantice pe care le trăiește alături de iubitul Kaan Akyildiz. Cum au apărut cei doi în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"N-am văzut de când sunt așa ceva!" Potop cu grindină în Prahova. Mașini înghițite de ape și strat de gheață chiar și de 10 cm, la Vâlcănești
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Mădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x