Burak Özçivit avansează în carieră, însă Fahriye Evcen stagnează. Fanii își doresc ca vedeta să revină pe micile ecrane

Publicat pe 01.02.2024 la 12:59 Actualizat pe 01.02.2024 la 13:25

Burak Özçivit și Fahriye Evcen formează un cuplu îndrăgit, însă dinamica lor în viața profesională este extrem de diferită.

actor poartă un tricou alb și bluză închisă la culoare

Burak Özçivit avansează în carieră, însă Fahriye Evcen stagnează

Profimedia Images

Burak Özçivit și Fahriye Evcen formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Își continuă viața personală la intensitate maximă și recent au sărbătorit ziua de naștere a micuțului Kerem, cel de-al doilea fiu al cuplului.

Burak Özçivit avansează în carieră, însă Fahriye Evcen stagnează

Îndrăgostiții au împreună doi copii și se bucură de viața pe care și-au construită împreună. În timp ce actriță se ocupă exclusiv de creșterea micuților, marele actor Burak Özçivit continuă să joace în seriale de succes și apare în mediul online în cadrul campaniilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La momentul actual vorbim despre Kuruluș Osman, serial care continuă de mai bine de 5 ani. Chiar dacă a primit tot mai multe critici în primul sezon, fanii i-au apreciat efortul de la început până la sfârșit. Aceștia l-au susținut întotdeauna și prietenii virtuali îi oferă comentarii pozitive pe pagina personală de instagram.

Datorită dezvoltării poveștii în cel de-al doilea sezon, Burak Özçivit a reușit să aibă o performanță incredibilă în multele scene care au urmat. Acesta se află într-un proces de a demonstra că este pregătit să-și construiască o carieră de succes pe viitor. De cealaltă parte, Fahriye Evcen nu se poate ocupa la momentul actual de proiectele profesionale. Acestea i-ar răpi fără doar și poate din timpul petrecut cu copiii, fiind interesată de această parte a vieții sale la momentul actual.

Născută în Germania în 1986 a fost văzută pentru prima oară pe micile ecrane în 2005, atunci când a jucat în serialul Çalıkuşu – Pitulicea. De altfel, acolo l-a și cunoscut pe actualul său soț. Chiar dacă s-a zvonit în repetate rânduri că cei doi ar avea probleme în cuplu, în cele din urmă au demonstrat că se potrivesc exact ca la început. Cei doi au dezvoltat o armonie incredibilă în cadrul relației. Actrița a apărut pentru ultima oară în proiectul Alparslan Büyük Selçuklu cu rolul Akça Hatun.

Fanii se așteaptă ca vedeta să revină curând pe micile ecrane. Actrița a lăsat mai multe declarații în fața jurnaliștilor: „Există proiecte noi, dar e vorba despre un serial de televiziune. Nu vreau să creez așteptări încă de pe acum, trebuie să vorbim mult în această privință. Să ne calmăm până atunci, am un interviu pentru o reclamă.”

Cum decurge în prezent relația dintre Fahriye Evcen și Burak Özçivit

Nu se cunoaște încă momentul perfect în care actrița va reveni pe micile ecrane, însă nimic nu este imposibil în acest sens. Cei doi și-au luat recent o scurtă vacanță pentru a oferi prioritate celor doi copii. Recent au sărbătorit ziua de naștere a micuțului Kerem. Actorul are 25 de milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe.

Cele mai recente dintre acestea sunt de pe platourile de filmare, dar și din cadrul momentelor personale. Recent au dezvăluit identiatea micuțului Kerem după ce o lungă perioadă de timp au ținut să i-o ascundă. Au fost lăudați pentru ținutele pe care le-au abordat în cadrul vacanței la munte.

În articolul

Burak Özçivit avansează în carieră, însă Fahriye Evcen stagnează. Fanii își doresc ca vedeta să revină pe micile ecrane

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Focul Sfânt a luminat România în noaptea Învierii. Credincioșii au fost copleșiți de emoții şi plini de speranță
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x