Burak Özçivit și Fahriye Evcen și-au sărbătorit fiul. Karan a împlinit 4 ani și a avut parte de o petrecere tematică

Publicat pe 17.04.2023 la 10:40 Actualizat pe 17.04.2023 la 11:14

Burak Özçivit și Fahriye Evcen și-au sărbătorit fiul. Karan a împlinit 4 ani și a avut parte de o petrecere tematică. Micuțul a preferat în acest an un tort în stil Spider - Man. Părinții săi celebri au publicat și o imagine cu fiul cel mic.

Burak Ozcivit poartă un tricou negru și un sacou albastru închis, iar Fahriye Evcen poartă o rochie albă cu mâneci lungi

Burak Özçivit și Fahriye Evcen și-au sărbătorit fiul

Profimedia Images

După o lungă perioadă de absență din mediul online, Fahriye Evcen și-a încântat fanii cu noi fotografii inedite din viața de familie. Alături de celebrul actor Burak Özçivit și-a sărbătorit primul fiu, Karan. Acesta a împlinit 4 ani și a avut parte de o petrecere tematică în stil Spider - Man.

Burak Özçivit și Fahriye Evcen și-au sărbătorit fiul

A devenit mămică pentru a doua oară și a ținut să stea departe de mediul online pentru o perioadă. Cu toate acestea, nu a putut lăsa să treacă ziua fiului său fără a importaliza cele mai emoționante momente de la petrecerea surpriză pe care i-a organizat-o alături de soțul său. Burak Özçivit și Fahriye Evcen apar în fotografii inedite de familie împreună cu cei doi copii, Karan și Kerem. Fața bebelușului este însă acoperită, cei doi părinți fiind discreți cu imaginea sa în prezent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actrița a primit peste 1 milion de aprecieri din partea prietenilor virtuali de pe pagina personală de Instagram, dar și peste 10 mii de comentarii. Nu este totuși de mirare, având în vedere că are peste 13 milioane de fani care îi urmăresc activitatea. Până acum a publicat pe internet peste 800 de fotografii și filmulețe, cele mai recente fiind din viața de familie.

Micuțul Karan s-a arătat zâmbitor alături de părinții săi care și-au asortat ținutele. Aceștia au purtat culoarea roșie, fiind predominantă în cadrul petrecerii. Dacă Burak Özçivit a optat pentru pantaloni negri și un tricou roșu, Fahriye Evcen a îmbrăcat o salopetă roșie. Sărbătoritul a avut pantaloni negri și o bluză albă cu un ursuleț.

“La mulți ani, ai împlinit 4 ani inima mea”, a scris actrița pe pagina personală de socializare. Cei mai mulți dintre colegi s-au grăbit să ofere mesaje pentru Karan cu această ocazie.

“La mulți ani”, “Să fii sănătos și fericit”, “Să crești sănătos și în pace. Sper să ai un viitor minunat”, “Viața să-ți fie presărată cu fericire”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Istoria de iubire dintre Burak Özçivit și Fahriye Evcen

Cei doi actori s-au cunoscut așa cum era de așteptat pe platourile de filmare. La scurtă vreme și-au făcut publică relația și ulterior s-au căsătorit în 2017. Au devenit părinți pentru prima oară în 2019, iar recent l-au întâmpinat în viața lor pe cel de-al doilea fiul, Kerem. Pentru a-și trăi viața personală în pace, Fahriye Evcen a ținut să stea departe de rețelele sociale pentru o perioadă.

Acum a revenit la fel de zâmbitoare ca întotdeauna, alături de cele mai dragi persoane din viața sa. La scurtă vreme de când a devenit mămică pentru a doua oară, jurnaliștii au asaltat-o pe vedetă cu întrebări.

“Karan își aștepta fratele și era plin de curiozitate, întreba în fiecare zi. I-am spus că va fi fratele cel mare. Nu a fost vorba de gelozie.”, a declarat actrița. La ieșirea din spital, actorii au fost fotografiați ținându-se de mână. În ceea ce-l privește pe Burak Özçivit, acesta a rămas la fel de activ pe pagina sa de Instagram.

În articolul

Burak Özçivit și Fahriye Evcen și-au sărbătorit fiul. Karan a împlinit 4 ani și a avut parte de o petrecere tematică

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Lista alimentelor periculoase care nu vor putea fi vândute în apropierea şcolilor. Comercianţii cred că legea este imposibilă
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Cele „câteva momente de glorie” care au dus la „8 ani de durere” pentru Elon Musk. Ce a pățit miliardarul
as.ro
Fosta iubită a „Prinţişorului Craiovei” trăieşte clipe de senzaţie într-o vacanţă de lux: „Pentru totdeauna îndrăgostită”
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
A început procesul bărbatului care a ucis o femeie însărcinată. Patronul nu ar avea remușcări că și-a ucis angajata 
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x