Can Yaman, aparitie răvășitoare pe rețelele de socializare. Cum a apărut îndrăgitul actor

Publicat pe 04.07.2022 la 15:33 Actualizat pe 04.07.2022 la 16:40

Can Yaman a reușit să ajungă din nou în atenția presei cu o postare care a "electrizt" fanii. Cum s-a lăsat fotografiat starul.

Can Yaman

Getty

Can Yaman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori turci, recunoscut la nivel internațional datorită filmelor în care a jucat roluri impresionante. Acesta are o comunitate extrem de mare pe rețelele de socializare și știe cum să o țină activă prin postări care atrag atenția admiratorilor. Ultima fotografie publicată de către actor a răvășit fanele.

Can Yaman impresionează cu apariția pe rețelele de socializare

Nu mai este un secret pentru nimeni că actorul Can Yaman este unul dintre cei mai râvniți bărbați de pe mapamond. Acesta și-a creat o imagine puternică în jurul carierei sale impresionante și reușește să o mențină la cele mai înalte niveluri.

Ultima postare de pe social media a atras atenția fanelor de pretutindeni, care au fost uimite să îl vadă pe actor în această ipostază.

Aparent simplă, fotografia sa a strâns peste 292.000 de aprecieri, dar și numeroase comentarii. Acesta știe efectul pe care îl are asupra oamenilor care îl urmăresc și nu ezită să exploateze acest fapt la maximum cu fiecare ocazie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Can Yaman a fost boicotat de presă la lansarea platformei celebre de filme în Turcia. Jurnaliștii i-au întors spatele și au făcut o remarcă usturătoare

Cu toate că este apreciat de o mulțime de oameni, el și-a atras de-a lungul timpului și antipatii.

Can Yaman a fost ignorat de presă în timpul evenimentului de lansare a platformei Disney Plus în Turcia. Jurnaliștii i-au întors spatele și au avut comentarii răutăcioase la adresa starului turc.

Can Yaman este unul dintre cei mai iubiți și valoroși actori turci, care se bucură de succes internațional și care a fost supranumit “actorul adoptat de Italia”, țara unde acesta a avut parte de o expansiune remarcabilă și unde oamenii blochează străzile pentru a-l vedea când se află la plimbare.

Ei bine, acest lucru pare să nu fi fost primit cu brațele deschise de către cetățenii din țara lui de baștină. Chiar dacă meseria de jurnalist, din punct de vedere deontologic, presupune imparțialitate, reprezentanții presei prezenți la evenimentul de lansare a platformei de filme Disney Plus s-au comportat extrem de acid, întorcând spatele, potrivit seriesturkish.com.

Can Yaman a fost pus în fața unui protest al jurnaliștilor turci: „Este vedeta Italiei, are nevoie de presa turcă?”. Reporterii s-au întors cu spatele atunci când actorul a intrat la eveniment. Mai mult, cameramanii au întors camerele în jos și nu s-au apropiat jurnaliștii de el pentru nicio întrebare, deși el a reprezentat Turcia peste tot în lume.

În articolul

Can Yaman, aparitie răvășitoare pe rețelele de socializare. Cum a apărut îndrăgitul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 mai 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Film de groază în Botoşani. O fetiţă de 8 ani, ucisă şi violată de unchi. Bărbatul şi-a recunoscut fapta: "N-am vrut s-o omor, băutura e de vină"
a1.ro
Cine a câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 20. Echipa care pleacă acasă cu premiul de 15.000 de euro
HelloTaste.ro
Cât timp se pot păstra sarmalele la congelator. Termenul pe care e indicat să nu-l depășești
Catine
Zodii care au mereu zâmbetul pe buze. Nativii cu o personalitate puternică
useit.ro
Singurul animal care ar supraviețui apocalipsei, potrivit experților. Cum ar rezista când toate celelalte viețuitoare ar muri
as.ro
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: „Nu poţi trăi în păcat!”
MediCOOL
Când se scot amigdalele. Factorii care favorizează amigdalita
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
DeParinti
Ar trebui să-ți faci copilul să-și ceară iertare? La ce concluzii au ajuns specialiștii în parenting
MediCOOL
Ceaiuri pentru sănătatea inimii. Ce beneficii aduc acestui organ vital
HelloTaste
Ai folosit doar gălbenușurile? Iată 5 rețete cu albușurile rămase
x