Can Yaman este cel mai îndrăgit bărbat din Turcia. Cunoaște-l mai bine pe avocatul care a devenit actor

Publicat pe 10.03.2024 la 14:30 Actualizat pe 08.03.2024 la 17:48

Can Yaman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Află detalii despre viața lui și vezi cine este cu adevărat.

actor poartă un sacou albastru

Can Yaman este cel mai îndrăgit bărbat din Turcia

Profimedia Images

Can Yaman este fără doar și poate unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A devenit popular în anii ce-au trecut grație rolurilor impresionante pe care le-a interpretat în seriale de succes. Unul dintre acestea a fost în producția Vis de iubire alături de faimoasa Demet Özdemir.

Can Yaman este cel mai îndrăgit bărbat din Turcia

Numele său a devenit cunoscut în toată lumea la scurtă vreme după difuzarea serialului fenomen Vis de iubire. Fanii din Italia și Spania i-au lăsat nenumărate comentarii în mediul online de-a lungul timpului, însă nu este de mirare având în vedere că are peste 10 milioane de prieteni virtuali în prezent și a postat peste 800 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre actorii contemporani cu Can Yaman se numără și Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu și Engin Akyürek. La prima vedere, acesta este o combinație între cele mai impresionante vedete din țara sa natală. Născut pe 8 noiembrie 1989 în Istanbul, are rădăcini din Albania și Kosovo. A studiat în Italia și în prezent trăiește acolo grație planurilor profesionale. A studiat dreptul și a plecat în America cu un program de studii. Este absolvent al facultății de drept de la universitatea Yeditepe în 2012.

Citește și: Cele mai populare 5 seriale turcești pe care le poți urmări alături de partener. De la Vis de iubire la Dragostea plutește în aer

Este nepotul fotbalistului Fuat Yaman. Înainte de a deveni actor a fost avocat și cei mai mulți fani se întreabă cum și-a schimbat acesta preferințele profesionale. A început ca și model, iar de acolo totul a continuat pe o pantă ascendentă. Părinții săi au divorțat când el avea doar 5 ani și a fost crescut de bunica lui. A lucrat timp de un an ca și avocat, începuturile sale pe plan profesional datând din 2014. A pășit în lumea actoriei la insistențele celor din jur, urmând și anumite cursuri de specialitate. Printre pasiunile sale în materie de sport de numără baschetul, fiind jucător licențiat.

Care sunt pasiunile și interesele lui Can Yaman

Actorul din Vis de iubire deține multe alte calități pe lângă cele actoricești. Este interesat de fotbal, chitară, pian, tenis de masă și badminton. Vorbește mai multe limbi străine printre care turcă, italiană, engleză și altele. Prima experiență pe platourile de filmare a fost pentru serialul Gönül İşleri. A jucat alături de Bennu Yıldırım, Selma Ergeç, Timuçin Esen, Sinem Kobal, Fırat Çelik și Sezai Aydın.

Citește și: Can Yaman s-a lăsat filmat în mașină. Ținuta pe care a purtat-o celebrul actor din “Vis de iubire” a ridicat nenumărate semne de întrebare

În 2015 a jucat în serialul turcesc İnadına Aşk și a împărțit platourile de filmare cu Yusuf Ömer Sinav, Rasit Çelikezer, Mustafa Sevki Dogan și Osman Sınav. Printre experiențele sale se numără serialul Hangimiz Sevmedik, acolo unde joacă alături de Selen Soyder, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Gul Onat, Bulent Sakrak, Mehtap Bayri, Deniz Oral și Veysel Diker.

În vara anului 2018 a jucat alături de îndrăgita Demet Ozdemir în Vis de iubire. Au fost și piese de teatru și alte apariții în mediul online. Pe plan personal a format un cuplu cu faimoasa Diletta Leotta. Cei doi urmau să se căsătorească, dar planurile li s-au risipit. În prezent, faimoasa prezentatoare din Italia se bucură de viața de mămică și femeie căsătorită.

În articolul

Can Yaman este cel mai îndrăgit bărbat din Turcia. Cunoaște-l mai bine pe avocatul care a devenit actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x