Cansu Tosun publică imagini din ultima zi de filmări în cadrul seriei Muguri Roșii. S-a încheiat primul sezon

Publicat pe 22.05.2024 la 15:31 Actualizat pe 22.05.2024 la 19:59

Cansu Tosun a publicat mai multe imagini de pe platourile de filmare ale seriei Muguri Roșii. Serialul se află la finalul primului sezon.

actriță pe platourile de filmare

Cansu Tosun publică imagini din ultima zi de filmări în cadrul seriei Muguri Roșii

Instagram

Cansu Tosun este recunoscută pentru proiectele de succes în care se implică cu fiecare ocazie. Ultimul său rol a fost în serialul Muguri Roșii, astfel că a reușit să se facă încă o dată indispensabilă pe micile ecrane. Urmează să revină din nou în atenția fanilor, însă până atunci a publicat fotografii din cadrul ultimului episod filmat.

Cansu Tosun publică imagini din ultima zi de filmări în cadrul seriei Muguri Roșii

Numele său a apărut departe de munca pe platourile de filmare, asta pentru că în vara anului 2023 s-a aflat faptul că tatăl său are o relație cu mama actriței Serenay Sarıkaya. Cansu Tosun nu a dorit să ofere nicio informație în acest sens, spunând că este discretă în ceea ce privește viața familiei sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Aceste lucruri le discutăm în familie și vor rămâne în familie. Hai să nu vorbim despre asta aici. Eu nu vorbesc nici despre viața mea privată. Nu mi se potrivește să vorbesc despre viața părinților.”, a spus actrița, arată posta.com.tr. Recent, vedeta s-a aflat alături de fratele său, moment pe care l-a trăit împreună cu acesta după o lungă perioadă de timp. Cei doi au apărut împreună în mediul online.

“Fratele meu a venit de la Berlin. Îi arăt împrejurimile. Filmările continuă, suntem ocupați. Următoarea săptămână va fi ultima, ne vom relaxa, apoi începem un nou proiect. Bineînțeles că va exista și o vacanță, dar vom vedea cum le vom face pe toate.”, a spus vedeta din Turcia.

Recent, soțul acesteia, actorul Erkan Kolçak Köstendil, a apărut împreună cu fiul lui în timp ce mama celebră se afla pe platourile de filmare. Acesta se afla în Etiler împreună cu micuțul Marsel. Acesta s-a născut în iulie 2020.

“Sunt cu Marsel în fiecare zi. Stăm împreună și ne bucurăm de asta foarte mult. Cansu este pe platourile de filmare și eu călătoresc cu prietenul meu cel mai bun. Am fost în Barcelona și am fost în turneu cu ea, la teatru. El a venit le mine și m-a ajutat. Eu sunt încă un copil, el se joacă cu mine.”, a început actorul să povestească.

Erkan Kolçak Köstendil vorbește despre fiul său într-un interviu emoționant

Cunoscut pentru rolurile sale celebre, actorul a oferit noi detalii despre fiul său, Marsel. Cei trei formează o familie frumoasă, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual.

“El încă face ce-și dorește. Îl sprijinim atâta timp cât nu e vorba de ceva ridicol. El va avea viața lui proprie și va avea propriile alegeri. Noi îl vom susține. El joacă fotbal și îi place foarte mult. Dar el face ce dorește, desigur. Dacă nu-i va mai plăcea, n-o va mai face, pentru că nu contează ce visez eu.”, a spus actorul.

În tot acest timp, micuțul Marsel s-a aflat în mașină. Strigătele sale către tatăl celebru au fost auzit și de către jurnaliști.

“Lăsați-mă să plec pentru că Marsel se va lupta cu voi.”, a spus actorul și a plecat în mașină alături de micuțul său fiu.

În articolul

Cansu Tosun publică imagini din ultima zi de filmări în cadrul seriei Muguri Roșii. S-a încheiat primul sezon

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 iunie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să gândească în afara cutiei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Locul de vis aflat la o oră de Bucureşti unde oamenii ştiu secretul tinereţii fără bătrâneţe. "Aurul lichid", elixirul unei vieţi lungi şi fără boală
a1.ro
Irinel Columbeanu și fiica lui, revedere emoționantă în aeroport. Irinuca s-a întors România pentru prima dată în 6 ani
HelloTaste.ro
Prăjitură la tigaie. Rețetă de desert rapid, pentru momentele dulci ale zilei
Catine
8 lecții pe care oamenii le învață prea târziu în viață, potrivit psihologilor
useit.ro
De ce devine părul verde în piscină. De vină nu e clorul, susțin experții
as.ro
„Românul ăsta mare şi prost” Multimilionarul care l-a jignit incalificabil pe Ilie Năstase soseşte în România!
MediCOOL
Principalele cauze ale miopiei. De ce apare această afecțiune oculară
Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
DeParinti
5 aspecte de luat în considerare înainte de a cumpăra un telefon copilului
MediCOOL
Ce este o boală autoimună. Lista celor mai întâlnite
HelloTaste
Înghețată de căpșuni cu banane. Rețetă simplă de desert răcoros
x