Care este starea de sănătate a faimoasei Paulina Mercado după operație. Medicii au intervenit în urma unei tumori cerebrale

Publicat pe 12.12.2023 la 13:27 Actualizat pe 12.12.2023 la 14:03

Paulina Mercado a fost supusă unei operații în urma descoperirii unei tumori cerebrale. Vedeta a publicat o singură imagine în mediul online și i-a mulțumit partenerului Juan Soler.

Paulina Mercado poartă părul lung, desprins

Care este starea de sănătate a faimoasei Paulina Mercado după operație

Profimedia Images

Juan Soler și-a anunțat fanii că partenera Paulina Mercado se află pe patul de spital la scurtă vreme după ce a fost supusă unei operații pe creierii. Doctorii au decis că trebuie luată această măsură, dată fiind tumoarea pe care au găsit-o. Prezentatoarea s-a arătat totul timpul extrem de calmă și a mărturisit că partenerul său va documenta totul.

Care este starea de sănătate a faimoasei Paulina Mercado după operație

La scurtă vreme după operație, colegul prezentatoarei, Gustavo Adolfo Infante a declarat că operația a fost un succes și Paulina Mercado se află în grija doctorilor și a partenerului său. Cu toate acestea, partenera lui Juan Soler a fost nevoită să fie internată la terapie intensivă din cauza protocolului. Imediat cum a ajuns la spital pentru a intra pe mâna medicilor, a fost actorul cel care și-a ținut fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe data de 15 noiembrie, Paulina Mercado a menționat că va lipsi de pe micile ecrane o lungă perioadă de timp, fiind nevoită să-și revină în totalitate, arată tvnotas.com.mx. Acum aproape 1 an a fost Juan Soler cel care a confirmat relația cu faimoasa prezentatoare. De atunci s-au arătat extrem de îndrăgostiți în mediul online, acolo unde și-au dedicat întotdeauna cuvinte romantice. Actorul a fost cel care le-a mulțumit tuturor fanilor pentru mesajele transmise prezentatoarei Paulina Mercado.

Citește și: Paulina Mercado, iubita lui Juan Soler, face mărturisiri despre actor cu doar câteva zile înainte de a se opera de tumoră craniană

“Da, suntem foarte liniștiți și fericiți datorită mesajelor pe care le-am transmis cu toții.”, “Ce drăguți sunteți că aveți grijă de iubita mea, Pau”, au fost câteva dintre comentarii. Înainte de a intra pe masa de operație, vedeta a subliniat că Juan Soler va fi cel care va documenta totul.

“V-am promis că Juan va documenta totul. Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de mine.”, a mărturisit Paulina Mercado.

Vestea neașteptată despre starea de sănătate a Paulinei Mercado

În luna noiembrie, prezentatoarea a dezvăluit că doctorii i-au detectat o tumoare cerebrală pe care va trebui să o elimine cât mai repede. Paulina Mercado a făcut publică vestea în primul episod al vlogului pe care îl are alături de Juan Soler pe canalul de Youtube.

Citește și: Actuala parteneră a lui Juan Soler urmează să fie operată. Paulina Mercado are o tumoare cerebrală

“Am o tumoare la cap. O să mă opereze în curând.”, a mărturisit vedeta. Cu toate că această situație a fost detectată în urmă cu mai multe luni, Paulina Mercado a subliniat că de curând s-a stabilit că cea mai bună soluție este operația. În acel moment a vorbit și despre sprijinul necondiționat pe care l-a întâlnit grație lui Juan Soler în această situație delicată.

“Tu m-ai însoțit de mână în această situație. Astăzi sunt femeia fantastică, nu cred c-o să se întâmple nimic, m-ai ajutat să las frica la o parte.”, a scris vedeta, arată hola.com. Paulina Mercado are peste 400 de mii de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 3 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul podcastului pe care îl are împreună cu Paulina Mercado. Juan Soler este recunoscut pentru telenovela Apuesta por un amor și altele.

În articolul

Care este starea de sănătate a faimoasei Paulina Mercado după operație. Medicii au intervenit în urma unei tumori cerebrale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x