Cemre Gümeli , frumoasa Cansu din serialul turcesc “Ține-mă de mână”

Publicat pe 03.08.2020 la 13:56 Actualizat pe 05.08.2020 la 13:27

Cemre Gümeli, frumoasa actriță care o interpretează pe Cansu din serialul turcesc “Ține-mă de mână”, s-a născut la Istanbul, pe 24 mai 1991. Cemre și-a început cariera de actriță la vârsta de 19 ani. Ea a absolvit la Universitatea de Artă și Management Cultural Istanbul Bilgi în 2015. Înainte de terminarea facultății, Cemre a studiat la Studioul de Actorie T. Schreiber din New York.

În 2011 a primit primul său rol în filmul "Game of Hera". Frumoasa Cemre a jucat și în câteva piese de teatru. În 2015, a jucat în "A Mid Summer Night's Dream" la Teatrul Istasyon, iar în 2017 a jucat într-o altă piesă de-a lui Shakespeare, "Richard III". În 2016, a primit un rol în serialul "Tatlı İntikam", în 2018 a jucat în serialul "Servet", iar în 2018-2019 a interpretat-o pe Cansu în serialul turcesc “Ține-mă de mână”. În prezent, actrița joacă în serialul turcesc “Bay Yanlış” alături de Can Yaman.

Actrița este pasionată de balet și îi place foarte mult să cânte. Cemre a studiat baletul la Royal Academy of Dance. Astfel, ea a reușit să își dezvolte mai multe laturi artistice.

Despre serialul turcesc “Ține-mă de mână”

“Ține-mă de mână” este unul dintre serialele turcești cele mai urmărite. Protagonista serialului este Azra (Alina Boz), o tânără pasionată de gătit, marcată de moartea tatălui ei. Lumea ei se schimbă când îl cunoaşte pe Cenk (Alp Navruz), un bărbat carismatic, provenit dintr-o familie bogată. După moartea tatălui ei, Azra și fratele ei, Mert (Yigit Kagan Yazici), bolnav de autism, se trezesc aruncați în stradă, fără niciun ban. Și astfel, după o viață în care nu-i lipsea nimic, Azra se vede nevoită să se confrunte cu sărăcia.

Ea visează să ajungă un mare cofetar și decide să urmeze o școală din America pentru a lua lecții de gătit. În urma unei încurcături la aeroport, ea îl cunoaște pe Cenk, nepotul lui Feride Celen (Seray Gözler).

Cenk provine dintr-o familie înstărită. El este într-o perioadă de rebeliune pentru că se învinovățește de moartea tatălui lui. Din acest motiv, el refuză să preia afacerea familiei și se poartă iresponsabil. Din cauza comportamentului lui, el se află într-un conflict permanent cu bunica sa, Feride Celen.

La un moment dat, pe când își căuta frățiorul dispărut, Azra o cunoaște pe doamna Feride. Femeia îi face o propunere tinerei, angajând-o să gătească pentru familia lui Cenk. Astfel, cei doi tineri se intersectează din nou și viețile lor complicate se schimbă atunci când se îndrăgostesc.

Urmărește serialul „Ține-mă de mână!” în fiecare marți, de la 20:00, la Happy Channel și în reluare miercuri, de la 09:15!

Citește și: Buse Meral, frumoasa Damla din serialul “Ține-mă de mână!” Nihat Altinkaya, actorul din “Ține-mă de mână!”, la vârsta de 40 de ani

În articolul

Cemre Gümeli , frumoasa Cansu din serialul turcesc “Ține-mă de mână”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x