Christopher Uckermann promite revenirea pe scenă într-un mod extrem de personal. Artistul RBD, așa cum nu a mai fost văzut până acum

Publicat pe 22.04.2024 la 19:56 Actualizat pe 24.04.2024 la 09:16

Christopher Uckermann le-a oferit fanilor din mediul online o promisiune legată de întoarcerea pe scenă. De data aceasta va fi singur, fără colegii din RBD și va aduce în atenția publicului o latură extrem de personală.

artist pe scenă

Christopher Uckermann promite revenirea pe scenă într-un mod extrem de personal

Profimedia Images

Christopher Uckermann a devenit cunoscut publicului larg odată cu participarea în telenovela Rebelde. Ulterior a făcut parte din grupul RBD și a decis să se reîntâlnească cu fanii în turneul de ADIO organizat în 2023. Alături de Anahi, Dulce Maria, Maite Perroni și Christian Chavez, artistul a făcut un spectacol nemaipomenit. Cu toții au rămas de-a dreptul uluiți să vadă că și după o perioadă îndelungată de absență, cei care i-au îndrăgit la început au rămas fideli formației mexicane.

Christopher Uckermann promite revenirea pe scenă într-un mod extrem de personal

Are peste 3 milioane de fani pe contul personal de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. În cele mai recente dintre acestea își exprimă dorința de a reveni pe scenă, însă de data aceasta în calitate de artist solo. A menționat că niciodată nu a mai arătat o latură atât de personală în creațiile sale și este pregătit să-i uimească pe toți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“După succesul turneului SoyRebelde Tour, Christopher Uckermann este pregătit pentru ce urmează”, se arată în descrierea care deja se găsește în mediul online.

“Ceea ce lumea nu știe este partea pe care niciodată nu am deschis-o către public, este o parte foarte personală a trăirilor mele, asta nu am povestit niciodată și o spun pentru prima oară, este cea mai onestă parte.”, spune artistul despre următorul său proiect profesional. Artistul în vârstă de 37 de ani s-a născut în Mexic și a ținut să-și demonstreze talentul artistic cu fiecare ocazie. A jucat în mai multe telenovele de-a lungul timpului și a profitat de turneul RBD pentru a lucrat la piese marcante alături de colegii și prietenii săi.

În ceea ce privește turneul RBD, acesta a fost un real succes. Fanii s-au bucurat neîncetat de piesele pe care le-au ascultat pe repeat ani de zile.

RBD vorbește despre turneul alături de copii

Cei mai mulți artiști ar fi renunțat la rolul de părinți și s-ar fi concentrat pe carieră. Nu și ei, astfel că pe când au simțit nevoia să revină pe scenă, i-au luat alături și pe copiii lor.

“Da, desigur, copiii noștri sunt cei mai importanți pentru toate trei. Nu suntem complete fără ei. Imaginează-ți cum ar fi să fim departe, să ne fie dor.”, a spus Anahi într-un interviu din cadrul turneului. Maite Perroni s-a aflat în plin turneu alături de bebelușul nou născut, însă acest lucru nu a reprezentat o povară pentru vedetă.

“Pace și liniște, să știm că cei mici sunt bine, îngrijiți, să sunt aproape. Pentru mine cu Lia, care este atât de mică, vreau să simtă că mama ei iese de pe scenă și fuge la ea, nu mă dezlipesc nicio secundă.”, a spus Maite Perroni. Grupul RBD a devenit extrem de îndrăgit de fanii din toată lumea. Datorită telenovelei Rebelde, care a fost de fapt un remake al aceleiași povești din Argentina, artiștii au devenit cunoscuți în lumea întreagă și astfel toți le știu astăzi numele, istoricul familial, dar și problemele personale prin care au trecut de-a lungul timpului.

În articolul

Christopher Uckermann promite revenirea pe scenă într-un mod extrem de personal. Artistul RBD, așa cum nu a mai fost văzut până acum

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x