Cine este actrița Rojbin Erden. Fanii din mediul online sunt încântați de tot ceea ce realizează pe plan profesional

Publicat pe 15.04.2024 la 19:56 Actualizat pe 15.04.2024 la 20:30

Totul despre actrița Rojbin Erden. Fanii din mediul online sunt încântați de tot ceea ce realizează pe plan profesional.

actrița poartă părul scurt

Fanii din mediul online sunt încântați de tot ceea ce realizează pe plan profesional

Instagram

Rojbin Erden se numără printre cele mai tinere actrițe ale Turciei. A avut rolul Asi în seria Yabani ( Wild heart) și de acolo lucrurile au început să ia amploare. În mediul online, fanii sunt încântați de tot ceea ce vedeta postează.

Cine este actrița Rojbin Erden

A putut fi urmărită cu rolul Asi în povestea publicată în Turcia și a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete din țara natală. Are peste 300 de mii de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 60 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea o arată în ținute perfecte de vară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A mai putut fi urmărită de asemenea în serialul Gelsin Hayat Bildiği Gibi, acolo unde a oferit exemplul perfect de actriță din noua generație care își îndreaptă atenția constantă către munca de pe platourile de filmare, arată seriesturkish.com.

Putem spune că Rojbin Erden, actrița care a primit atenția cuvenită nu doar în Turcia, ci și în multe alte țări, are un început al carierei cum multe visează la momentul actual. Cu personajele sale rebele și cu succesul din mediul online, pare să se îndrepte către direcția potrivită. Toate postările, filmulețe și fotografiile pe care aceastea le-a publicat, au primit comentariile cuvenite.

Nu ar fi greșit de subliniat faptul că social media joacă un rol important în viața profesională a tinerei Rojbin Erden.

“Ochii mei sunt fascinați”, “Sora mea frumoasă”, “E una dintre cele mai bune actrițe. Sper să aibă succes și pe viitor și să îndeplinească toate dorințele.”, au fost câteva dintre comentariile fanilor. Halit Özgür Sarı și Simay Barlas joacă rolurile principale în serialul numit Yabani. Fanii au arătat încă de la început un interes crescut pentru această poveste interesantă. Pe rețelele sociale au creat o adevărată isterie în acest sens.

În ceea ce o privește pe Rojbin Erden, aceasta joacă rolul Asi, iar Bertan Asllani joacă rolul Alaz. Actorii au fost așteptați cu nerăbdare de către public.

Totul despre serialul în care actrița Rojbin Erden joacă rolul Asi

În mediul online, fanii din Brazilia s-au arătat extrem de încântați de ceea ce serialul a putut să ofere.

“Ca fani din Brazilia, avem o surpriză pentru Rojbin și Bertan. Vă mulțumesc pentru povestea dintre Asi și Alaz.”, a fost mesajul fanilor din Brazilia. Cu acestea cuvinte, încă o dată s-a dovedit faptul că Rojbin Erden și Bertan Asllani și-au luat rolurile extrem de în serios. În prezent, nu se cunoaște nicio informație despre relațiile amoroase ale vedetei.

În articolul

Cine este actrița Rojbin Erden. Fanii din mediul online sunt încântați de tot ceea ce realizează pe plan profesional

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x