Cine este Deniz Sarıkaş, actorul care va juca în serialul Bahar alături de faimoasa Demet Evgar. Are 24 de ani

Publicat pe 28.03.2024 la 14:43 Actualizat pe 28.03.2024 la 15:27

Deniz Sarıkaş este actorul care va fi alături de faimoasa Demet Evgar pe platourile de filmare ale seriei Bahar. Are 24 de ani și pregătit să cucerească fanii.

actor poartă o haină deschisă la culoare

Cine este Deniz Sarıkaş, actorul care va juca în serialul Bahar alături de faimoasa Demet Evgar

Instagram

Seria Bahar cu Demet Evgar în rol principal a devenit extrem de populară. A reușit să se clasifice pe cele mai bune locuri în topurile preferințelor fanilor și continuă să aibă o traiectorie pozitivă. În cadrul distribuție urmează să apară un nou actor. Despre cine este vorba.

Cine este Deniz Sarıkaş, actorul care va juca în serialul Bahar alături de faimoasa Demet Evgar

Povestea lui Bahar a reușit să atragă un număr impresionant de telespectatori, asta datorită dinamismului și poveștii extrem de captivante. Din distribuție urmează să facă parte și actorul Deniz Sarıkaş, cel care interpretează rolul Rüzgâr, arată sonmuhur.com. O nouă figură în Turcia serialelor este pe cale să ia cu asalt serialul Bahar. Născut în anul 2000 în istanbul, tânărul în vârstă de 24 de ani a fost inclus printre numele de succes deja prezente.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A jucat de asemenea în seria Coșul de rufe – Kirli Sepeti alături de Halil Ibrahim Ceyhan și Cansu Tosun, dar și drama Gelsin Hayat Bildigi Gibi din 2022 și finalizată în 2023. Pe contul personal de instagram are peste 200 de mii de prieteni virtuali și peste 40 de fotografii și filmulețe publicate până în prezent.

Citește și: Serialul Bahar cu Demet Evgar în rol de protagonistă a creat o adevărată isterie în rândul fanilor. Episodul 5 i-a luat prin surprindere

Recent, a publicat o fotografie alături de două dintre colegele de platou și astfel și-a invitat fanii să urmărească seria deja îndrăgită. A stat alături de actrițele Alisa Sezen Sever și Senamia. Producătorii susțin că noul personaj va aduce valoare poveștii și va continua în aceeași notă pozitivă. Identitatea actorului a devenit tot mai clară pe măsură ce timpul a trecut.

Deniz Sarıkaş este absolvent al departamentului de actorie din cadrul Müjdat Gezen Conservatory. Pe lângă actorie, acesta își dezvoltă mai multe pasiuni precum cântatul, înotul sau baschetul. De asemenea, cunoaște la un nivel experimentat limba engleză. Printre actorii care fac parte din serialul Bahar se află: Demet Evgar (Bahar Yavuzoğlu), Buğra Gülsoy (Evren Yalkın), Mehmet Yılmaz Ak (Timur Yavuzoğlu), Ecem Özkaya (Rengin Çevik), Hatice Aslan (Nevra Yavuzoğlu), Füsun Demirel (Gülçiçek Doğan), Demirhan, Demircioğlu (Ali Uras Yavuzoğlu), Nilsude Albayrak (Seren Tekin), Elit Andaç Çam (Çağla Sert) și Alisa Sezen Sever (Umay Yavuzoğlu).

Deniz Sarıkaş a avut un rol inedit în serialul Coșul de rufe alături de Halil Ibrahim Ceyhan

A interpretat personajul Ahmet, fiul lui Canan ( Devrim Yakut). Deniz Sarıkaş este un artist stradal, dar și un fenomen în social media. Pentru a treia oară se implică într-un proiect important în țara natală. Demet Evgar joacă rolul principal în serialul Bahar. Născută pe 18 mai 1980, aceasta este o actriță renumită de teatru și film din Turcia. Printre cele mai importante proiecte profesionale ale sale se numără Flăcările Destinului, serial ce a avut premiera între 2020 și 2021.

Citește și: Tuba Büyüküstün o susține pe Demet Evgar în demersurile sale ca ambasadoare a drepturilor femeilor din întreaga lume. Ce mesaj i-a transmis

O perioadă de timp a decis să-și dedice momente familiei, asta după ce a devenit mămică pentru prima oară. Este căsătorită cu Levent Babataș din 2022 și împreună au o fiică. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe din viața personală și profesională.

În articolul

Cine este Deniz Sarıkaş, actorul care va juca în serialul Bahar alături de faimoasa Demet Evgar. Are 24 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x