Cine este Haki Biçici, actorul care joacă rolul Sahin Candemir în Maria și Mustafa. Află detalii din viața sa personală

Publicat pe 11.02.2024 la 21:30 Actualizat pe 11.02.2024 la 21:30

Curiozități despre Haki Biçici, actorul care joacă rolul Sahin Candemir în Maria și Mustafa. Află detalii din viața sa personală.

Haki Biçici poartă o cămașă și este fără barbă

Cine este Haki Biçici, actorul care joacă rolul Sahin Candemir în Maria și Mustafa

Happy Channel

Haki Biçici face parte din distribuția serialului Maria și Mustafa difuzat pe Happy Channel. Născut pe 11 iunie 1981 în Ankara, este căsătorit cu Derya Karadaş din 2016.

Cine este Haki Biçici, actorul care joacă rolul Sahin Candemir în Maria și Mustafa

Derya Karadaş și Haki Biçici s-au căsătorit în 2016 după trei ani de relație. Au avut parte de o ceremonie simplă și au sărbătorit alături de familie și prieteni. Petrecerea a avut loc în Maçka Arabesque, acolo unde la acea vreme au fost asaltați și de presă. Au oferit toate informațiile necesare și au dezvăluit cum s-au cunoscut și cum a avut loc propunerea de căsătorie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am fost împreună timp de trei ani de zile și am acceptat.”, a spus mireasa. Cântărețul turc Can Bonomo a fost cel care a întreținut atmosfera întreaga noapte. Melodiile din repertoriu au reușit să-i facă pe invitați să nu se mai îndepărteze de ring. Luna de miere și-au petrecut-o în Turcia, pregătiți să întâmpine noua viață într-un mod cu totul special.

Citește și: Jessica May din Maria și Mustafa și-a schimbat complet stilul. Cum arată cu părul brunet, scurt și ruj roșu

“Este prima noastră vacanță după căsătorie. Ne-am cumpărat pui. O să ne întâlnim și cu familiile noastre.”, a spus actorul. Cu toate că actorul a trăit cele mai frumoase momente alături de soția sa, un an mai târziu tatăl său a încetat din viață, iar acest eveniment l-a afectat într-un mod uimitor. Suferea de cancer la plămâni, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva.

“Ne pare foarte rău. Am făcut tot posibilul pentru ca el să trăiască. Asta este justiție divină.”, a spus actorul. Soția i-a fost alături și nu l-a părăsit în această grea încercare, arată hurriyet.com.tr. Haki Biçici a jucat în Untitled Haki Biçici Project, Hot Skull (2022) și The Miracle (2015). S-a căsătorit pe 22 mai 2016.

Detalii despre nunta lui Haki Biçici, actorul care joacă rolul Sahin Candemir

Haki Biçici și-a cerut partenera în căsătorie într-o ambianță extrem de romantică. Cei doi s-au aflat în Turcia, acolo unde au organizat și nunta. În 2019, Derya Karadaş a fost întrebată dacă există în plan ca familia să se extindă, dacă urmează să devină mămică.

“Nu pentru moment.”, a spus vedeta. Pentru serialul Maria și Mustafa s-au realizat pregătiri intense înainte ca toți actorii din distribuție să fie aleși. Serialul aduce în atenția fanilor tensiuni, o poveste de dragoste imposibilă și greutăți care îi vor pune la încercare pe îndrăgostiți. Printre actorii care mai joacă alături de Jessica May se numără Ezgi Celik, Haki Bicici, Haldun Boysan și Hulya Gulsen.

“Totul este foarte bine, este bine pentru că noi am decis să ne căsătorim.”, a spus actorul. I-a întrebat pe jurnaliști dacă își doresc să călătorească alături de ei în luna de miere. La întrebarea legată de copii, îndrăgostiții au decis să părăsească interviul și să se îndrepte către casă.

“Nici măcar mama și tata nu îmi pun astfel de întrebări. Jur pe Dumnezeu că mă temeam.”, a spus actorul. În mediul online are peste 17 mii de prieteni virtuali și a publicat până acum peste 100 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Cine este Haki Biçici, actorul care joacă rolul Sahin Candemir în Maria și Mustafa. Află detalii din viața sa personală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x