Cine este Özlem Ulukan din Maria și Mustafa. Află detalii despre îndrăgita vedetă și vezi ce nu știai despre ea

Publicat pe 01.12.2023 la 15:16 Actualizat pe 29.11.2023 la 18:36

Özlem Ulukan face parte din distribuția serialului Maria și Mustafa. Vezi pe care dintre aceste detalii nu le știai despre actrița de origine turcă.

Özlem Ulukan poartă o bluză cu decolteu

Cine este Özlem Ulukan din Maria și Mustafa

Happy Channel

Joacă rolul like İiclal în serialul Maria și Mustafa, una dintre cele mai urmărite producții turcești. A vorbit într-un interviu recent despre personajul său și a dezvăluit că multe femei se află în această situație ca cea exprimată pe micile ecrane.

Cine este Özlem Ulukan din Maria și Mustafa

Özlem Ulukan aduce în fața fanilor ideea care urmează după ce personajul său, like İiclal, este înșelată de soț. Actrița și-a exprimat similaritățile dintre ceea ce este în realitate și ceea ce vedem pe micile ecrane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cred că asemănarea dintre noi este că suntem puternice. După câte îmi amintesc, m-am străduit să lupt împotriva patriarhatului ce impune standarde duble pentru bărbați și ignoră femeile. Iclas se chinuie, dar în felul său, până în ziua în care nu va mai respira. Multe femei sunt în aceeași situație ca Iclal. Multe femei experimentează situații din care nu mai pot ieși.”, a spus vedeta. Cu toate că joacă rolul like İiclal, spune că are o afinitate pentru anumite personaje pe care le-a întâlnit de-a lungul călătoriei sale.

Citește și: Tuğba Tutuğ din Maria și Mustafa vorbește despre relații și parteneri. “Aș face orice”

“Înainte de a evalua fiecare personaj îmi place să-l înțeleg. Ea este o reflecție a multor femei. Nu trebuie să acceptăm fiecare lucru care se întâmplă celor din jurul nostru.”, a spus vedeta. Spune că actoria este un instrument pentru gândurile și dorințele sale. De asemenea, persoanjul său a reușit să-i scoată în evidență calități și defecte pe care nu le credea posibile.

“Atingem viețile oamenilor cu o astfel de serie, un cuvânt, o propoziție. Cel mai mare vis al meu este ca toată munca mea să treacă pe platforme digitale și să am o deschidere mai mare asupra lumii.”, a spus. Și-a început cariera de mică, încă de la grădiniță. Pe atunci, alături de colegi, realiza piese de teatru și imita tot ceea ce vedea la televizor.

Cum și-a început cariera Özlem Ulukan din Maria și Mustafa

Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. ȘI-a început cariera încă din copilărie și a fost fascinată de tot ceea ce vedea în jurul său.

“Am plecat în Istanbul cu pasiunea și dorința de a vedea că lucrurile se întâmplă. Am studiat la Müjdat Gezen Art Center și am făcut un master în actorie. Dar bineînțeles că procesul meu de învățare nu se va termina niciodată.”, a spus vedeta. Un detaliu inedit care se cunoaște deja în presă, este că actorii Tuğba Tutuğ și Mustafa Açılan din Maria și Mustafa formează un cuplu. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și au decis să-și oficializeze relația.

Citește și: Jessica May din Maria și Mustafa și-a schimbat complet stilul. Cum arată cu părul brunet, scurt și ruj roșu

S-a născut pe 17 decembrie 1985 în Andana. A studiat engleză și franceză și s-a îndreptat către actorie după terminarea studiilor. Are peste 38 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe. Dansatoare, le arată fanilor cele mai impresionante mișcări cu postările sale. Printre cele mai recente publicații se află o imagine din copilărie. Uimește cu ținutele sale, atât cele de zi cu zi cât și profesionale.

În articolul

Cine este Özlem Ulukan din Maria și Mustafa. Află detalii despre îndrăgita vedetă și vezi ce nu știai despre ea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x