Cristina Ciobănașu, anunțul care i-a întristat pe fani. De ce este supărată actrița și ce a măturisit

Publicat pe 14.07.2022 la 18:24 Actualizat pe 14.07.2022 la 19:50

Cristina Ciobănașu a anunțat cu tristețe că filmează penultima secvență pentru sezonul 4 Adela. Actrița a anunțat că serialul va fi difuzat în toamnă. Ce alte declarații a mai făcut.

Actorii din serialul Adela mai au un pas și se pregătesc de închiderea proiectului de suflet. Aceștia au filmat deja sezonul 4 și se pregătesc să tragă ultimele secvențe pentru mult așteptatul serial, care va fi difuzat toamna aceasta.

Cristina Ciobănașu și-a anunțat fanii că se pregătește și ea de finalul rolului său, în cadrul dramei de la Antena 1.

Ce a spus actrița Cristina Ciobănașu despre finalizarea proiectului Adela, sezonul 4. Fanii așteaptă cu nerăbdare difuzarea serialului în toamnă

Deja este bine știut că drama de la Antena 1 își va difuza ultimul sezon, iar actrița a ținut să împărtășească fanilor câteva impresii.

Fanii serialului așteaptă cu nerăbdare anunțul oficial în ceea ce privește începutul ultimului sezon, iar actorii lor preferați le mai oferă din când în când informații cu privire la filmări.

“Nu-mi vine să cred că deja e penultima zi de filmare. Mâine se încheie frumoasa poveste Adela, din punct de vedere al filmărilor, evident! În toamnă se va difuza acest sezon pe care îl filmăm acum. Mă încearcă tot felul de emoții, am plin programul și azi și mâine! Și e așa ciudat că ne concentrăm să iasă totul bine și să ne zicem bine replicile și să repetăm înainte ca să iasă totul brici și în același timp mai sunt așa momente când mă încearcă câte un gol în stomac, gândindu-mă că e ultima oară când fac asta, e gata! Mâine e gata și e trist puțin!”, a spus Cristina Ciobănașu pe Instagram.

Citește și: Oana Moșneagu anunță ultima săptămână de filmări pentru serialul Adela. Ce fotografii a transmis de pe platou

Telespectatorii s-au uitat de fiecare dată în număr mare la serialul produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, ducându-l în topul audiențelor și iată că povestea personajelor atât de complexe continuă pentru că nu au ieșit la suprafață toate ascunzișurile.

Cu cel mai bun debut de la lansarea serialului - primul episod din Adela a fost lider de audiență cu o medie de 7.4 puncte de rating și 21.9% share, întregul sezon trei a condus clasamentul audienţelor în intervalul 21:30-23:00, potrivit datelor făcute publice de Antena 1.

„Sezonul patru şi ultimul al seriei începe într-o liniște aparentă. Zic aparentă, pentru că în universul “Adela”, mereu există cineva sau ceva (nu zic, nu ne dăm de gol) care să perturbe această liniște. Vor fi în sfârșit fericiți cei doi? Dispariţia copilului îi va uni? Lucrurile aparent simple se complică în universul “Adela” și liniștea refuză să-și facă apariția. De ce? Cum? Aflăm în sezonul 4 din “Adela”, la Antena 1!”, a declarat Alecsandru Dunaev, interpretul lui Mihai.

În articolul

Cristina Ciobănașu, anunțul care i-a întristat pe fani. De ce este supărată actrița și ce a măturisit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Lista alimentelor periculoase care nu vor putea fi vândute în apropierea şcolilor. Comercianţii cred că legea este imposibilă
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Cele „câteva momente de glorie” care au dus la „8 ani de durere” pentru Elon Musk. Ce a pățit miliardarul
as.ro
Fosta iubită a „Prinţişorului Craiovei” trăieşte clipe de senzaţie într-o vacanţă de lux: „Pentru totdeauna îndrăgostită”
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
A început procesul bărbatului care a ucis o femeie însărcinată. Patronul nu ar avea remușcări că și-a ucis angajata 
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x