Cum a devenit celebră İrem Helvacıoğlu. Detaliile mai puțin știute despre actrița din serialul „Povești nespuse”

Publicat pe 15.04.2024 la 18:54 Actualizat pe 15.04.2024 la 19:49

İrem Helvacıoğlu s-a făcut remarcată prin personajele sale și interpretările de excepție. Iată când a știut că vrea să fie actriță și care a fost proiectul care i-a deschis foarte multe uși.

İrem Helvacıoğlu s-a făcut remarcată prin personajele sale și interpretările de excepție. Iată când a știut că vrea să fie actriță și care a fost proiectul care i-a deschis foarte multe uși.

Profimediaimages.ro si Instagram

İrem Helvacıoğlu are 34 de ani și este pe val. Frumoasa actriță reușește să facă senzație cu fiecare personaj pe care îl interpretează.

Citește și: Cum arată în prezent Ana Martín și Victoria Ruffo din ”La Madrasta”. Au trecut 19 ani de la filmările telenovelei de succes

Cum a devenit celebră İrem Helvacıoğlu. Detaliile mai puțin știute despre actrița din serialul „Povești nespuse”

İrem Helvacıoğlu s-a născut în Germania pe 2 februarie 1990. Cu toate acestea, ea este originară din Ankara. İrem Helvacıoğlu s-a educat pentru cariera de actriță la Müjdat Gezen Art Center. Spune că a știut de la 10 ani că asta dorește să facă în viitor.

”Mi-au plăcut foarte mult jocurile pe care le-am creat cu propria mea imaginație. Când ești copil, poți alege pe cine vrei să fii în jocuri. Am fost cercetaș în timp ce eram în școala primară și a existat o organizație la care familiile noastre veneau și toată lumea alegea un eveniment la care să se alăture. Am ales clubul de teatru. Presupun că aveam vreo 10 ani atunci și deja îmi alesesem profesia pe care mi-o doream.”, a povestit İrem Helvacıoğlu pentru medium.com.

Ea a apărut pentru prima dată în fața publicului în "Behzat C. An Ankara Detective Story", o dramă fenomen a televiziunii din Turcia.

Citește și: Öznur Serçeler, fără secrete în cel mai recent interviu. Ce a recunoscut actrița din ”Golden Boy”

Ulterior, İrem Helvacıoğlu a jucat în serialele de televiziune ”Muhteșem Yüzyıl”, ”Kurtlar Vadisi Pusu”, ”Güneșin Kızları”. În 2016, a interpretat personajul Pelin Su în serialul TV ”No: 309”.

În 2018, frumoasa actriță a primit primul ei rol principal, în rolul personajului Nefes Zorlu Kaleli din serialul ”Sen Anlat Karadeniz”.

Producția a făcut furori între 2018 și 2019. Au fost difuzate 64 de episoade, iar Irem Helvacioglu (în rolul lui Nefes) și colegul ei de scenă Ulaș Tuna Astepe (în rolul lui Tahir) au devenit unul dintre cele mai apreciate cupluri din serialele TV.

Au avut atât de mult succes încât au câștigat un premiu Golden Butterfly Award ca cel mai bun cuplu TV în 2018. Această performanță i-a adus recunoaștere globală lui İrem Helvacıoğlu, deschizându-i multe uși.

Însă dacă în viața profesională are succes, nu la fel se poate spune și despre cea personală. La începutul carierei sale, İrem Helvacıoğlu a avut o relație cu Eser Alp, pe care a ținut-o departe de ochii curioșilor.

Totuși, pandemia i-a afectat mult și au ajuns, în cele din urmă, să meargă pe drumuri separate. S-a spus chiar că erau logodiți, deși vedeta nu a confirmat niciodată. În ciuda despărțirii dureroase, İrem Helvacıoğlu nu și-a pierdut încrederea și a continuat să-și încerce norocul în iubire.

Citește și: Cum l-a schimbat celebritatea pe Burak Çelik. Actorul vorbește deschis despre provocările meseriei de actor

În 2023, după ce a pus capăt relației cu Yolaç Özcan, discuta despre viața sa amoroasă, susținând cu tărie că îi este bine singură.

"Sunt atât de fericită în acest moment. Mă simt atât de confortabil în acest moment. Hai să mergem așa o vreme", a spus ea pentru seriesturkish, adăugând că nu vrea un nou început în viața ei amoroasă.

Care este intriga serialului „Povești nespuse”

În „Povești nespuse”, Defne (İrem Helvacioğlu), care e căsătorită cu Çinar (Olgun Toker), este încântată că a rămas însărcinată și abia așteaptă să-și cunoască copilul. Bucuria ei devine și mai mare atunci când Meryem (Selin Yeninci), menajera ei, o anunță că și ea va avea un bebe. Pe măsură ce sarcinile celor două avansează, legătura dintre ele devine și mai puternică.

Însă apoi se întâmplă o tragedie: copilul lui Defne e răpit, iar ea aproape că-și pierde mințile de durere și supărare. În timp ce căsnicia ei e pusă serios la încercare, Defne e ajutată de fostul ei soț (Engin Öztürk), un tip misterios, care e dispus să facă orice ca să găsească copilul. Iar în tot acest timp, mereu alături de Defne, dar mult mai norocoasă, se află Merye.

Serialul „Povești nespuse”, care a avut premiera pe Happy Channel, continuă în platforma AntenaPLAY începând cu 18 aprilie 2024.

În articolul

Cum a devenit celebră İrem Helvacıoğlu. Detaliile mai puțin știute despre actrița din serialul „Povești nespuse”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x