Cum a început povestea de dragoste dintre Can Bonomo și Öykü Karayel. Cei doi sunt căsătoriți de șase ani și au un copil

Publicat pe 05.04.2024 la 18:19 Actualizat pe 06.04.2024 la 02:06

Lui Can Bonomo nu i-a fost ușor să o cucerească pe actrița Öykü Karayel. Acesta a încercat timp de șase luni să-i intre la inimă, fără succes însă.

colaj de imagini cu Can Bonomo și Öykü Karayel

Lui Can Bonomo nu i-a fost ușor să o cucerească pe actrița Öykü Karayel. Acesta a încercat timp de șase luni să-i intre la inimă, fără succes însă.

Öykü Karayel este una dintre cele mai frumoase actrițe de origine turcă. Cum e de așteptat, brunetă a fost și este admirată de mulți domni.

Actrița a format un cuplu cu actorul Bartu Küçükçağlayan, cunoscut telespectatorilor pentru comedia Bartu Ben din 2018.

Citește și: Cine e bărbatul cu care actrița Burcu Kıratlı s-a căsătorit și a divorțat de două ori. E un celebru cântăreț

Însă cel care pare să îi fi cucerit sufletul pentru totdeauna este artistul Can Bonomo. Cei doi s-au cunoscut în 2016 și de atunci sunt de nedespărțit. Totuși, starului nu i-a fost deloc ușor să o cucerească.

"Am alergat după ea timp de 6-7 luni. M-a făcut oficial să mă târăsc. Tocmai când am spus că nu merge, a făcut un pas", a spus el într-un interviu recent.

Cum a început povestea de dragoste dintre Can Bonomo și Öykü Karayel. Cei doi sunt căsătoriți de șase ani și au un copil

Can Bonomo și Öykü Karayel s-au căsătorit în 2018. Bonomo a povestit pentru prima dată cum s-a întâlnit el și iubita lui soție, Öykü Karayel.

"Am cunoscut-o pe Öykü în timpul lansării albumului lui Gaye Su Akyol. Imediat ce am văzut-o, am spus "Dumnezeu să o binecuvânteze". Bineînțeles, m-a făcut să mă târăsc timp de 6-7 luni".

Starul, care a spus că a cerut-o pe actriță în căsătorie la 1 an și cinci luni de la momentul în care s-au cunoscut, a povestit cât de greu a fost să o curteze pe partenera sa.

Citește și: Cum arată în prezent Alayça Öztürk și Burcu Kıratlı din ”Dragoste și ură”. Au trecut 8 ani de la filmări

"Öykü avea o cafenea când înregistram un album. Studioul și cafeneaua se aflau unul vizavi de celălalt. Eu eram un amărât care mergea și stătea tot timpul în acea cafenea... Această situație a durat luni de zile... Plecam mereu de la studio și mă duceam acolo să o văd... În acele momente puteam să avem o conversație foarte scurtă, conversația începea și ea pleca.

Acest proces a durat aproximativ 6-7 luni. Apoi am făcut un pas înapoi: "Nu-mi mai pot călca în picioare mândria". În acest moment, și-a dat seama de această situație... De data aceasta a făcut un pas. Așa a început flirtul. Aproximativ un an și jumătate mai târziu, ne-am căsătorit", a povestit Can Bonomo, conform publicației Taksim.

Iată că, mulți ani mai târziu, Can Bonomo și Öykü Karayel și-au întemeiat împreună o familie. Au un băiețel pe care îl adoră și cu care se afișează des în mediul online.

Citește și: Drama lui Bige Önal. Actrița i-a adus un omagiu tatălui pe care l-a pierdut în urmă cu trei ani. Scrisoarea emoționantă pentru părintele său

În articolul

Cum a început povestea de dragoste dintre Can Bonomo și Öykü Karayel. Cei doi sunt căsătoriți de șase ani și au un copil

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x