Cum arată Christian Chávez din ”Rebelde” la 40 de ani. ”Giovanni” s-a pozat recent cu nepoțica sa și a înduioșat internetul

Publicat pe 22.03.2024 la 22:18 Actualizat pe 22.03.2024 la 22:40

La 40 de ani, Christian Chávez continuă să epateze. Iată cum arată în prezent și ce dezvăluiri a făcut despre viața sa.

actori din rebelde, inclusiv christian chavez

La 40 de ani, Christian Chávez continuă să epateze. Iată cum arată în prezent și ce dezvăluiri a făcut despre viața sa.

Profimediaimages.ro

"Rebelde" este o telenovelă mexicană, care inițial a fost difuzată între 2004 și 2006. A devenit un fenomen cultural nu numai în Mexic și în America Latină, ci și în Statele Unite, Europa și Asia.

Anahí, Dulce María, Alfonso Herrera, Christopher Uckermann, Maite Perroni și Christian Chávez au devenit cunoscuți pe întregul glob și au câștigat fani devotați care îi susțin cu tărie și astăzi.

Au urmat alte proiecte importante pentru actorii din ”Rebelde”, dar și situații care nu au fost ușor de gestionat. Este și cazul lui Christian Chávez, care în urmă cu 17 ani vorbea deschis despre sexualitatea sa, într-un scandal de șantaj.

Citește și: Pınar Deniz, imagini rare cu iubitul ei. Cu ce actor celebru se iubește actrița din "Judecătorul"

Ce mai face Christian Chávez din RBD. Actorul are acum 40 de ani

În 2007, Chavez a ținut prima pagină a ziarelor, devenind unul dintre primii artiști latini care și-au recunoscut homosexualitatea.

Din păcate, a făcut-o într-un mod controversat, în cazul unui șantaj cu fotografii de la nunta sa secretă cu soțul de atunci, cu care se căsătorise în Canada.

"Am fost prima vedetă latino-americană care a vorbit despre sexualitatea mea, chiar înainte ca Ricky (n.r. Martin) să scoată la iveală detalii despre sexualitatea lui în cartea sa", a declarat anterior Chávez pentru Queerty în 2020.

"În acel moment, nu mă gândeam la cariera mea. Nu mă gândeam dacă asta o va face mai bună sau mai rea. Eram îndrăgostit și, pentru mine, era vorba despre asta.", a mai continuat actorul.

După acest moment, Chavez și-a continuat cariera, bifând apariții în seriale de succes și în producții precum ”The House of Flowers” și ”Daughter From Another Mother”.

Odată cu revenirea serialului RBD, starul a arătat că este pregătit să urce pe scenă și să arate lumii cine este cu adevărat.

Cu doar trei săptămâni înainte de începerea turneului RBD, Christian Chavez, legendarul "Giovanni", a ales să își marcheze cea de-a 40-a aniversare cu o petrecere pe tema Barbie.

Citește și: Sacrificiile făcute de Demet Özdemir pentru a deveni celebră. Actrița a muncit încă de la 15 ani pentru a își întreține familia dezbinată

Nu a fost vorba despre o excepție, căci Christian iubește să epateze. În anii de după RBD, el a continuat să poarte ținute inedite, precum și părul colorat. Așa apare în cea mai recentă imagine cu nepoțica sa, Galia.

Îmbrăcat în negru, cu accesorii argintii, actorul din ”Rebelde” privește în obiectivul camerei de fotografiat. Are lângă el o fetiță superbă, cu ochii migdalați și bucle, care îl ține strâns de braț.

Chris a limitat comentariile la postare, însă numărul like-urilor demonstrează că fanii s-au bucurat să-l vadă în această ipostază.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ea este cea mai frumoasă actriță de origine turcă, conform publicului. 23 de vedete superbe au luptat pentru acest titlu

În articolul

Cum arată Christian Chávez din ”Rebelde” la 40 de ani. ”Giovanni” s-a pozat recent cu nepoțica sa și a înduioșat internetul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x