Cum arată dieta minune lui Eric del Castillo la 89 de ani. Animalul marin adăugat în alimentația sa: „E gustos”

Publicat pe 14.01.2024 la 15:26 Actualizat pe 14.01.2024 la 15:35

Eric del Castillo împărtășește secretul dietei sale sănătoase la vârsta de 89 de ani, dezvăluind că a inclus consumul de rechin în rutina sa alimentară.

Eric del Castillo

Gettyimages.com

Într-un interviu acordat emisiunii matinale "Hoy", celebrul tată al lui Kate del Castillo a povestit că a descoperit acest aliment cu mulți ani în urmă, grație unor prieteni coreeni.

"Obișnuiam să ies cu proprietarul vasului de rechini, în zilele în care nu aveam un apel, în largul mării pentru a vâna sau pescui rechini, , nu sunt sigur care este termenul potrivit", spune Eric del Castillo.

Rechinii, accesibili din punct de vedere financiar pentru Eric del Castillo

El și-a adus aminte cum pregăteau rechinii și a subliniat că aceștia erau foarte accesibili din punct de vedere financiar. „Luam unul, doi, trei sau patru și apoi, după ce îi aveam deasupra, mergeam pe plajă. Atunci îi marcăm, îi așezăm la soare și îi umpleam cu sare, era mai ieftin", a explicat el, potrivit tvnotas.com.

Desi a evidențiat avantajele consumului de rechin, Eric del Castillo a recunoscut că în perioada Crăciunului a simțit dorința de a mânca rechin, dar au optat pentru cod. „Are un gust mai bun, nu are oase și este un produs mexican. Nu știu de ce avem cod în casă, ne este dor de rechin", a adăugat el.

Reacțiile gazdelor de la emisiunea "Hoy" au variat, de la surprindere la încercarea de a găsi justificări. Martha Figueroa a subliniat că există încă oameni care consumă rechin și că perspectiva asupra acestui obicei poate varia. Tania Rincón a încercat să facă o analogie între consumul de rechin și Omega 3.

În ceea ce privește pescuitul de rechini în Mexic, conform Institutului Național de Pescuit, există aproximativ 100 de specii de rechini pe coastele țării, cu 39 dintre ele fiind de mare importanță comercială. Cu toate acestea, specii precum rechinul alb, rechinul basking și rechinul balenă sunt protejate permanent, iar celelalte pot fi capturate cu excepția perioadelor de prohibiție stabilite.

Legea generală privind pescuitul durabil și acvacultura se concentrează pe protejarea proceselor de reproducere și recrutare a speciilor, amintind că rechinii sunt creaturi cu creștere lentă, potențial redus de reproducere și longevitate mare, având nevoie de mai mult de 14 ani pentru a-și dubla populația numerică.

În articolul

Cum arată dieta minune lui Eric del Castillo la 89 de ani. Animalul marin adăugat în alimentația sa: „E gustos”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x