Demet Evgar a avut o influență valoroasă pe plan profesional pentru actrița Bige Önal. Ce legătură există între cele două

Publicat pe 15.04.2024 la 14:59 Actualizat pe 15.04.2024 la 15:31

Demet Evgar i-a oferit o lecție valoroasă actriței Bige Önal. Ce a avut de învățat aceasta de la protagonista din Bahar.

actriță poartă rochie cu umerii goi

Demet Evgar a avut o influență valoroasă pe plan profesional pentru actrița Bige Önal

Profimedia Images

Seria Bahar cu Demet Evgar în rol principal a reușit să le stârnească curiozitatea fanilor. De asemenea, atenția rolului principal a fost atrasă și către colegi actori. Printre aceștia s-a numărat și îndrăgita Bige Önal din Dragostea plutește în aer.

Demet Evgar a avut o influență valoroasă pe plan profesional pentru actrița Bige Önal

Într-un interviu recent, vedeta din Dragostea plutește în aer a punctat că urmărește serialul Bahar și că este foarte încântată de ceea ce se întâmplă pe micile ecrane. Recunoscută pentru serialul menționat, aceasta a devenit și ea una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Urmăresc serialul Bahar zilele astea. Îmi place foarte mult, îl urmăresc. Nu pot să urmăresc altceva, am fost ocupată zilele astea, am urmărit serialul Bahar.”, a specificat vedeta, arată seriesturkish.com. Bige Önal a format un cuplu cu Aras Bulut Iynemli timp de mai mulți ani și în prezent spune că nu are niciun fel de resentiment față de ceea ce s-a întâmplat.

După serialul Dragostea plutește în aer, actrița Bige Onal a fost determinată să se reîntoarcă pe platourile de filmare în noi producții turcești. Vedeta se află în industria filmului din 2014 și a avut nenumărate experiențe de-a lungul timpului.

După o relație care a durat 7 ani alături de Aras Bulut Iynemli, aceasta a decis să-și continuie viața personală în stilul propriu. Separarea a venit ca o surpriză pentru toată lumea, mai ales pentru că cei mai mulți au crezut că se vor căsători. Faimoasa actriță a fost urmărită ani la rând de fani din toată lumea, atât pe plan personal cât și profesional. A luat decizii surprinzătoare în ceea ce privește proiectele în care s-a implicat, iar Dragostea plutește în aer a adus-o în atenția fanilor de pretutindeni.

Anii 2020 și 2021 au fost extrem de spectaculoși pentru vedetă, iar în prezent are peste 1 milion de fani pe pagina personală de instagram.

Bige Önal și Aras Bulut Iynemli au rămas prieteni buni

Cu toate că relația lor de 7 ani s-a încheiat cu un deznodământ nefericit, actorii au continuat să rămână prieteni și în prezent. Vedeta din Dragostea plutește în aer a menționat că și înainte de a forma un cuplu, prietenia lor a contat mai mult.

“Am vorbit despre viețile noastre, ne-am întâlnit cu prietenii apropiați. A fost o conversație drăguță. Iubesc vacanțele în Istanbul. Orașul este atât de calm și liniștit. Poate că nu mai avem același entuziasm ca în copilărie, dar ne amintește de aceasta.”, a punctat actrița.

A menționat că în prezent este singură și continuă să fie prietenă cu fostul său partener.

“Suntem prieteni. Nu întrebați despre motivul separării, a trecut mult timp. Doresc tuturor fericire. Nu stabilesc eu criteriile. Dacă va fi cineva în viața mea, o să fie un om bun, asta este cel mai important lucru pentru mine.”, a specificat actrița de origine turcă.

În articolul

Demet Evgar a avut o influență valoroasă pe plan profesional pentru actrița Bige Önal. Ce legătură există între cele două

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x