Demet Evgar reușește să atragă simpatia fanelor pe micile ecrane. Actrița susține drepturile femeilor în totalitate

Publicat pe 11.03.2024 la 11:16 Actualizat pe 11.03.2024 la 11:58

Demet Evgar a revenit pe micile ecrane după o lungă perioadă de absență. Actrița reușește să atragă fanele cu rolul de protagonistă.

actrița stă în fața microfonului și poarte o rochie cu umerii goi

Demet Evgar reușește să atragă simpatia fanelor pe micile ecrane

Getty Images

Serialul care a readus-o pe Demet Evgar în fața fanilor cu rolul de protagonistă ajunge la episod cu numărul 5. Bahar scoate la iveală povestea vieții unei femei care atunci când află că este diagnosticată cu o boală care îi va schimba traiectoria, totul în jurul său începe să se destrame.

Demet Evgar reușește să atragă simpatia fanelor pe micile ecrane

Regizat de Neslihan Yeşilyurt și cu un scenariu scris de Ayça Üzüm, serialul Bahar continuă să le surprindă pe fane. De asemenea, acestea o susțin pe actrița lor preferată, Demet Evgar. Recunoscută la nivelul mondial pentru rolul de protagonistă din Flăcările destinului, aceasta reușește cu fiecare proiect profesional să transmită noi și noi sentimente în rândul internauților.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bahar progresează tot mai intens către scara succesului. Ca o ambasadoare a drepturilor femeilor, Demet Evgar ține întotdeauna să transmită acestora mesaje pozitive cu orice ocazie. Așa a fost și momentul zilei de 8 martie, atunci când a lansat mai multe apeluri pe contul personal de instagram. Are peste 1 milion de prieteni virtuali, acolo unde a publicat deja peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt de pe platourile de filmare, dar și din campaniile pentru care a lucrat de-a lungul timpului.

Citește și: Nurgül Yeşilçay critică scenariul din Golden Boy – Dragoste rebelă. Fanii susțin că mișcarea vedetei a fost una justificată

“Sunt femeie, noi suntem femei. Vreau să fim capabile să trăim fără violență în condiții egale. Fac apel către toate, toate instituțiile, toate organizațiile pentru a investi în puterea femeilor, în egalitate și în organizare, care este vocea lor.”, a transmis actrița, cu ocazia momentului în care a apărut pe coperta unei reviste importante din Turcia. Nu este pentru prima oară când aceasta ia cuvântul în acest fel. De asemenea, a apărut la pupitrul știrilor pentru a transmite o altă idee, legată de Ziua Internațională a Femeilor de pretutindeni.

“Ce zi mai potrivită ca astăzi pentru a spune că sunt femeie și încep să investesc în egalitate?”, a spus aceasta.

Cum este perceput serialul Bahar cu Demet Evgar în rol principal

Cel mai important punct al producției este faptul că a devenit un serial apreciat în 2024. Demet Evgar, actrița principală, este una dintre cele mai sincere și simpatice prezențe pe micile ecrane.

Citește și: Gülçin Santırcıoğlu din Golden Boy – Dragoste rebelă vorbește despre căsnicia de 11 ani cu inginerul İbrahim Utku Başyazıcı. Ce mărturisire surprinzătoare a făcut vedeta

Puterea unei femei care își dorește să supraviețuiească și care este înșelată de soț, are șansa de a vedea adevărata față a celor din jurul său atunci când are probleme de sănătate. Desigur, cea mai importantă parte a poveștii o aduce chiar Demet Evgar cu interpretarea personajului Bahar. Fără îndoială, serialul aduce entuziasm în rândul urmăritorilor, date fiind episoadele pline de umor ce reușesc să ridice nivelul așteptărilor. Născută pe 18 mai 1980 în Manisa, Turcia, este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite actrițe din seriale la momentul actual.

Cu ultima sa campanie, pentru apărarea drepturilor femeilor din lumea întreagă, actrița și-a regăsit dreptul la sprijinul oferit de fane. Pe lângă rolurile din seriale, Demet Evgar s-a făcut recunoscută și în piese de teatru. Este căsătorit și are o fetiță, însă imaginile cu aceasta nu apar deseori pe rețelele sociale.

În articolul

Demet Evgar reușește să atragă simpatia fanelor pe micile ecrane. Actrița susține drepturile femeilor în totalitate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x