Demet Özdemir surprinde cu fotografii de revistă realizate în Budapesta. Actrița a îmbrăcat ținute diverse

Publicat pe 04.12.2023 la 12:32 Actualizat pe 04.12.2023 la 13:47

Demet Özdemir revine în mediul online cu o apariție de revistă. Vedeta a îmbrăcat o ținută simplă, dar ca de obicei a reușit să iasă în evidență.

Demet Ozdemir poartă o rochie albă fără mâneci

Demet Özdemir surprinde cu fotografii de revistă realizate în Budapesta

Getty Images

De când a divorțat oficial de Oguzhan Koç s-au aflat multe speculații în mediul online. Cu toate acestea, faimoasa Demet Özdemir a decis să răspundă tuturor întrebărilor. De asemenea, și-a continuat activitatea profesională ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Demet Özdemir surprinde cu fotografii de revistă realizate în Budapesta

Divorțul care i-a luat prin surprindere pe toți a venit din Turcia. A avut loc între vedeta din Numele meu este Farah și partenerul său. Cei doi și-au celebrat uniunea în luna august a anului 2022. S-a zvonit că ar fi fost vorba despre infidelitate, însă Demet Özdemir a ținut să lase deoparte toate speculațiile și să vorbească deschis despre ceea ce s-a întâmplat de fapt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Acuzațiile de violență și înșelătorie nu sunt adevărate. Mă mir că s-a vorbit despre asta. Adevărul este că nimic similar nu s-a întâmplat. Am decis să încheiem relația într-o notă de respect unul pentru celălalt.”, a declarat vedeta. Demet Özdemir continuă să fie o inspirație pentru toți fanii din mediul online. Cea mai recentă dintre postări o arată pe vedetă în Budapesta, acolo unde a pozat ca de fiecare dată într-o ținută de revistă.

Citește și: Demet Özdemir și-a cumpărat o proprietate în Grecia și este mai fericită ca oricând. Cum arată noile imagini postate de vedetă pe internet

“Bârfele despre bijuterii, case, proprietăți și toate aceste lucruri mă enervează. Mă calcă pe nervi.”, a transmis vedeta. Cu toate acestea, a punctat că este o persoană extrem de geloasă. Declarațiile legate de viața personală au venit în cadrul unei emisiuni acolo unde a fost invitată. Una dintre cele mai populare vedete din prezent a reușit să își găsească drumul în viața personală după divorțul de Oğuzhan Koç.

“Sunt o persoană foarte geloasă, sunt foarte geloasă atunci când timpul petrecut nu este cu mine.”, a declarat aceasta. Ulterior, fanii au declarat același lucru și au menționat că această trăsătură o au cu siguranță în comun. Cu toate că a punctat faptul că nu are operații estetice, fotografiile din trecut continuă să apară pe rețelele sociale.

Demet Özdemir vorbește despre operațiile estetice

Vedeta și-a început cariera ca și dansatoare, ulterior fiind implicată în proiecte importante de-a lungul timpului. Recent, au apărut în mediul online mai multe imagini de pe vremea când se afla la începutul carierei. Astfel, internauții susțin că Demet Özdemir a apelat în repetate rânduri la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-și modifica aparența.

Citește și: Serialul Numele meu este Farah cu Demet Özdemir are un nou actor în distribuție. Cine este Genco Özak

“Nici măcar nu am Botox”, a spus actrița. Vechile fotografii din mediul online au arătat fără doar și poate schimbarea la care aceasta a fost supusă. În prezent are peste 16 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în Budapesta.

În prezent lucrează în cadrul proiectului Adım Farah – Numele meu este Farah alături de Engin Akyürek. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe micile ecrane la momentul actual. Nu este singurul serial pentru care vedeta a primit nenumărate premii și felicitări din partea fanilor. Unul dintre acestea este Love tactics, dar și Erkenci Kuș cu Can Yaman în anul 2018.

În articolul

Demet Özdemir surprinde cu fotografii de revistă realizate în Budapesta. Actrița a îmbrăcat ținute diverse

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x