Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o ținută casual și s-a lăsat fotografiată așa. Diva, într-o zi obișnuită

Publicat pe 31.03.2022 la 12:37 Actualizat pe 31.03.2022 la 13:26

Dilan Çiçek Deniz a surprins pe toată lumea cu o ținută casual pe care a purtat-o într-o zi obișnuită. Diva serialelor turcești s-a lăsat fotografiată așa și a postat imaginea în mediul online. Cum arată.

Dilan Çiçek Deniz poartă o ținută all-black și are părul prins în coadă

Dilan Çiçek Deniz în serialul turcesc "Flăcările destinului"

Happy Channel

Dilan Çiçek Deniz a surprins audiența din mediul online cu cea mai recentă apariție a sa. Dacă diva este văzută de obicei cu ținute elegante în cele mai inedite ipostaze, iată că de aceasta dată s-a lăsat fotografiată așa. Astfel, actrița din “Flăcările destinului” a demonstrat că reprezintă mai mult decât o imagine frumoasă pe ecrane.

De asemenea, vedeta a vorbit și despre data nunții cu Thor Saevarsson, bărbatul cu care își dorește să trăiască împreună pentru totdeauna.

Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o ținută casual și s-a lăsat în văzul lumii

Dilan Çiçek Deniz este una dintre cele mai iubite vedete la momentul actual și reușește de fiecare dată să fie o prezență diafană, atât pe micile ecrane, cât și în mediul online. Internauții îi urmăresc postările de cele mai multe ori și văd de fiecare dată o altă față a sa.

Actrița din “Flăcările destinului” a reușit de-a lungul timpului să își iasă din zona de confort și să se muleze pe fiecare personaj interpretat, astfel că fiecare rol i-a adus un plus de valoare în carieră. La momentul actual, aceasta poate fi văzută în serialul “Legea familiei”, însă nu demult și-a dezvăluit noile proiecte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru acestea, Dilan Çiçek Deniz și-a vopsit părul blond și i-a surprins pe fani atunci când a apărut cu o schimbare totală de look pe pagina personală de Instagram. Aceștia au apreciat-o oricum și ulterior au fost curioși să afle ce alte apariții va mai avea pe viitor. Astfel, în cea mai nouă fotografie, actrița este îmbrăcată într-o ținută casual, fără filtre, modalitate prin care se deconectează de la problemele cotidiene.

Citește și: Halil Ibrahim Ceyhan, despre rolul lui Yaman din “Moștenirea”. Care sunt asemănările și deosebirile între actor și celebrul personaj

“Duminică fără filtre”, a scris vedeta în dreptul mai multor serii de fotografii din același registru. Dilan Çiçek Deniz a primit peste o mie de comentarii și peste 100 de mii de aprecieri din partea fanilor de pretutindeni.

Dilan Çiçek Deniz și-a dezvăluit planurile de nuntă

Dilan Çiçek Deniz și logodonicul Thor Saevarsson au fost văzuți recent de reporteri atunci când luau cina. Actrița din “Flăcările destinului” și “Legea familiei” a vorbit despre planurile de nuntă și a făcut următoarele declarații:

„- Astăzi am reușit în sfârșit să ne facem planuri. Ne-am întâlnit cu invitați, oameni care ne vor ajuta. Ne căsătorim în câteva luni, dar depinde și de situația cu filmările.”, a declarat Dilan Çiçek Deniz, conform Seriesturkish.com. Actrița se poate mândri acum cu o viață personală fără cusur, la fel ca și viața profesională care este în floare.

“Voi avea probe pentru rochia de mireasă în câteva luni, dar depinde și de planurile profesionale.”, a mai spus aceasta, potrivit CNNturk.com. Vedeta a fost cerută în căsătorie într-un mod inedit, chiar pe podul Bosfor, locație pe care Thor Saevarsson nu a ales-o întâmplător, asta pentru că acolo s-au întâlnit cei doi la începutul relației. Imediat după cererea în căsătorie, actrița din “Flăcările destinului” a postat imaginea cu inelul de logodnă pe internet, iar internauții au reacționat imediat.

Citește și: Actorul Cihangir Ceyhan din "Flăcările Destinului" și-a schimbat complet look-ul

Chiar dacă cei mai mulți au pus la îndoială natura relației dintre cei doi, iată că pe parcursul poveștii de iubire, îndrăgostiții au continuat să-și creeze momente inedite împreună. Dilan Çiçek Deniz este una dintre cele mai îndrăgite actrițe la momentul actual cu peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o ținută casual și s-a lăsat fotografiată așa. Diva, într-o zi obișnuită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x