Drama prin care a trecut Olgun Toker din serialul Povești nespuse. Actorul a pierdut o persoană dragă în urmă cu doi ani

Publicat pe 16.04.2024 la 17:34 Actualizat pe 16.04.2024 la 18:27

Olgun Toker este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Joacă în Povești nespuse, o producție care va apărea pe AntenaPLAY din 18 aprilie 2024.

actor pe platourile de filmare

Drama prin care a trecut Olgun Toker din serialul Povești nespuse

Happy Channel

Olgun Toker face parte din distribuția seriei Povești nespuse. Serialul va fi difuzat pe AntenaPLAY din 18 aprilie 2024. Primele două episoade au putut fi urmărite deja pe Happy Channel pe 15 aprilie. Află detalii despre îndrăgitul actor turc.

Drama prin care a trecut Olgun Toker din serialul Povești nespuse

Născut pe 12 martie 1986 în Mersin, Turcia, a jucat de-a lungul timpului în seriale, filme și piese de teatru. Are 1.80 cm înălțime și este zodia Pești. În 2022, actorul a fost nevoit să depășească o tragedie familială, asta pentru că tatăl său, Mustafa Toker, a încetat din viață în urma unui atac de cord.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mesajele de condoleanțe au venit la vremea respectivă pe bandă rulantă, iar cei mai mulți colegi ai actorului au fost într-adevăr zguduiți de această veste neașteptată.

“Suntem extrem de îndurerați de moarta lui Mustafa Toker, tatăl stimatului nostru actor Olgun Toker. Dumnezeu să ne aibă în pază, condoleanțele noastre pentru cei dragi lui.”, s-a arătat într-un mesaj la momentul acela. Pe plan profesional, actorul are peste 200 de mii de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe.

Și-a început cariera în 2010 cu un rol în Akasya Duragi – Taxi Station. Pe vremea când era elev de liceu, a început să deseneze caricaturi pentru ziarul din orașul natal. Pe vremea când studia la facultate și-a început cariera de actor. A jucat în serialul Guzel Gunler, o producție care a încântat fanii în 2023. A avut alături pe actrița Zeynep Camci care a interpretat rolul Altan, iar Olgun Toker a interpretat rolul Atakan.

“Cred că telespectatorii duc lipsă și le e dor de serialele la care se uitau cu familia Printre atâtea varietăți, am găsit o poveste pe care să o urmărim alături de familie.”, a menționat actorul Olgun Toker.

Cum a acceptat Olgun Toker rolul din Guzer Gunler

A oferit mai multe detalii despre cel mai nou rol pe care l-a avut în Gunzer Gunler.

“Ideea de lucra cu cei mai mulți din domeniu a fost de ajuns. Erol, fratele meu, este maestru în această privință. Mă consider o persoană detaliată.”, a spus actorul. A povestit de asemenea cum se desfășoară o zi pe platourile de filmare, ceea ce se aplică în orice proiect în care s-a implicat de-a lungul timpului.

Citește și: Cum a devenit celebră İrem Helvacıoğlu. Detaliile mai puțin știute despre actrița din serialul „Povești nespuse”

“Pe platourile de flmare este mereu obositor, dar noi suntem ca niște studenți care vor să învețe oricând și ne distrăm. Credeți-mă, există zile când ne retragem într-un colț și vorbim e ca și cum am fi într-o pauză. Nu ne preocupăm ce mâncăm, nu e grabă. Totul începe cu două ore înainte de pauza de masă. Cum trece masa, o programăm pe următoarea.”, a menționat actorul.

Spune că își oferă o retrospectivă în fiecare an pentru serialele în care joacă. Deși totul pare extrem de dificil la început, în cele din urmă are un sens.

“Actorul este și producătorul. Da, există un scenariu la început, dar dacă actorul n-are nimic în inimă acele propoziții vor fi epuizate.”, a spus acesta.

În articolul

Drama prin care a trecut Olgun Toker din serialul Povești nespuse. Actorul a pierdut o persoană dragă în urmă cu doi ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x