Dulce Maria i-a compus fiicei sale de doi ani un cântec. Melodia este însoțită de imagini emoționante din timpul sarcinii vedetei RBD

Publicat pe 04.12.2022 la 13:27 Actualizat pe 04.12.2022 la 13:28

Dulce Maria, celebra vedetă din RBD, a compus un cântec pentru fiica sa și l-a făcut public comunității sale. Cum sună melodia pentru micuța sa fetiță în vârstă de doi ani.

Dulce María

TV Happy

Dulce Maria a devenit cunoscută publicului din România ca “Roberta”, tânăra adolescentă din serialul Rebelde, care nu se supune niciunei reguli și trăia așa cum simțea. Astăzi s-a schimbat complet, nu mai este nici măcar roșcată așa cum toată lume, este femei în toată firea, mamă și soție.

Vedeta este într-un alt stadiu al evoluției sale și este o sursă de inspirație pentru tinerele doamne și domnișoare, promovând un stil de viață așezat. După o lungă perioadă e pauză marcată de venirea pe lume a fetiței sale, Dulce Maria a revenit în atenția publicului său cu arta pe care a oferit-o mereu, muzică și entertainment de calitate.

Cum sună cântecul pe care Dulce Maria l-a compus fiicei sale. Fanii săi de pretutindeni au fost emoționați

Acum a devenit mămică și viața s-a a luat o altă turnură. Vestea că ea și partenerul ei au devenit părinți i-a adus în culmea fericirii pe cei doi îndrăgostiți. Frumoasa artistă parcă strălucește și mai tare de când a adus pe lume rodul iubirii dintre ea și Alvarez.

Micuța Paula a venit pe lume în data de 4 decembrie și a adus chiar mai multă bucurie în viețile celor doi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Dulce María a vorbit despre câți bani câștigau actorii din „Rebelde”. „Mie mi-a mers foarte bine”

Dulce Maria se poate considera o femeie fericită și împlinită. La 36 de ani, actrița din Rebede are tot ce și-ar putea dori: faimă și multă iubire.

Dulce Maria și Paco Alvarez s-au căsătorit în anul 2019, iar anul trecut, îndrăgita actriță și-a anunțat fanii că este însărcinată. De asemenea, ea a afișat pe paginile sale de socializare, mai multe fotografii adorabile, cu burtica de gravidă. Se vedea clar pe chipul său și al soțului ei că amândoi erau în culmea fericirii.

Citește și: S-au reunit cinci dintre membri trupei RBD. Care a fost artistul lipsă și ce mesaj a transmis în mediul online pentru colegii săi

În articolul

Dulce Maria i-a compus fiicei sale de doi ani un cântec. Melodia este însoțită de imagini emoționante din timpul sarcinii vedetei RBD

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Călin a plecat din România în 2000 la cules de căpşuni în Spania. Azi are 6 hectare de teren şi după o campanie reuşeşte să strângă chiar şi 40.000 de euro
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x