Eiza González își aduce aminte de începuturile în telenovele. “Mă simt mândră de istoria mea”

Publicat pe 27.03.2024 la 19:45 Actualizat pe 27.03.2024 la 19:52

În prezent este una dintre cele mai cunoscute actrițe la Hollywood. Cu toate că are succes și continuă cu planurile profesionale în filme de succes, Eiza Gonzlez nu își poate uita trecutul. Cariera sa a început cu telenovele de succes.

actriță are ruj roșu

Eiza González își aduce aminte de începuturile în telenovele

Getty Images

A făcut parte din filme precum Baby driver, Godzilla vs. Kong, Fast and Furious sau Ambulance, dar la început Eiza Gonzalez a jucat în telenovele, arată tvnotas.com.mx. Drumul său în acest sens nu a fost unul deloc ușor, dar nici rapid. Actrița a vorbit într-un interviu recent despre începutul din Lola, erase una vez, înainte de a decide să aibă o carieră în Los Angeles.

Eiza Gonzalez își aduce aminte de începuturile în telenovele

A făcut parte din filme precum Baby driver, Godzilla vs. Kong, Fast and Furious sau Ambulance, dar la început Eiza Gonzalez a jucat în telenovele, arată tvnotas.com.mx. Drumul său în acest sens nu a fost unul deloc ușor, dar nici rapid. Actrița a vorbit într-un interviu recent despre începutul din Lola, erase una vez, înainte de a decide să aibă o carieră în Los Angeles.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu a știut dacă va reuși, însă a încercat și în prezentă se bucură de succes în viața profesională. A vorbit cu respect despre telenovelele mexicane, fiind invitată într-un podcast.

“Ai început în telenovele, aveai o faimă enormă ca adolescentă în Mexic, pe acea piață. Ai decis că te vei muta la Los Angeles și vei cuceri lumea americană. Asta necesită foarte mult curaj.”, a spus moderatorul. Eiza Gonzalez se arată și astăzi extrem de modestă, dar și mândră de faptul că a crescut în Mexic.

“Acum sunt o femeie matură. Mă mândresc cu munca mea, am început când aveam 12 ani. Mă simt mândră de unde am început. Mă simt mândră de lucrurile pe care am reușit să le fac în țara mea.

Mă simt foarte mândră că sunt mexicană și mă simt mândră de istoria mea. Asta te face să fii tu, știi? Atunci mă simt onorată că am avut oportunitatea de a începe totul în SUA.”, a spus actrița. Cu toate că a jucat în filme celebre, nu și-a pierdut modestia.

Eiza Gonzalez, aplaudată de publicul din Mexic

În această formă, Eiza a subliniat că este mândră de țara sa și de faptul că Hollywood nu a reușit să o schimbe.

“Excelent răspuns, trăiască Mexicul”, “A noastră Lola pentru totdeauna”, “O regină”, „Eiza a devorat și a cucerit”, „Foarte mult respect pentru femeia asta”, „Mândrie națională”, „Te iubim, Eiza, meriți tot ce-i mai frumos”, „Îmi place engleza ei perfectă”, „Ești de admirat”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Eiza Gonzalez s-a născut pe 30 ianuarie 1990 în Mexic și cea mai recentă provocare pe plan profesionale se numește 3 body problem, film difuzat pe una dintre platformele de streaming. Printre lungmetrajele în care a jucat se numără i care a lot în 2020, Baby driver în 2017, Ambulance în 2022, Bloodshot în 2020. Printre telenovele se numără și Amores verdaderos între 2012 și 2013. Pe pagina personală de instagram are peste 7 milioane de prieteni virtuali și se bucură de o notorietate aparte în lumea filmului. În viața amoroasă a avut relații cu Jason Momoa sau alți actori deja extrem de cunoscuți la Hollywood. Recent a mărturisit că își dorește ca viitorii săi parteneri să urmeze ședințe de terapie.

În articolul

Eiza González își aduce aminte de începuturile în telenovele. “Mă simt mândră de istoria mea”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x