Eiza González și Úrsula Corberó vor face parte din producția TV „Mr and Mrs Smith”. Anunțul de ultim moment, care este întreaga distribuție

Publicat pe 07.12.2023 la 18:39 Actualizat pe 07.12.2023 la 19:35

Acest serial va avea premiera în anul următor pe o platformă de streaming. Eiza González, Alexander Skarsgard și Úrsula Corberó sunt doar câteva dintre numele celebre care au fost selectate pentru a face apariții speciale în "Mr. and Mrs. Smith", un serial TV inspirat de filmul din 2005 cu Angelina Jolie și Brad Pitt în rolurile principale.

Eiza González și Úrsula Corberó

Profimediaimages.ro

În această nouă adaptare, actorii vor juca în calitate de vedete invitate, în timp ce Donald Glover și Maya Erskine vor fi personajele principale ale serialului.

Serialul va explora un traseu diferit față de cel prezentat în pelicula cu Angelina Jolie și Brad Pitt

Cu toate că povestea emisiunii TV se inspiră din filmul iconic cu Jolie și Pitt, se pare că serialul va explora un traseu diferit față de cel prezentat în peliculă.

„Doi străini singuri obțin locuri de muncă care lucrează pentru o agenție de spionaj misterioasă care le oferă o viață glorioasă de spionaj, bogăție, călătorii în lume și o piatră de vis în Manhattan. Captura? Noi identități într-o căsătorie aranjată ca domnul și doamna John și Jane Smith”, se arată pe platforma de streaming, potrivit Hola!

În noua lor postură de soți, John și Jane se vor aventura în misiuni cu risc ridicat în fiecare săptămână, totul în timp ce se confruntă cu o nouă etapă a relației lor. Povestea lor complexă de acoperire se va complica și mai mult atunci când încep să simtă sentimente reale unul pentru celălalt. Acest lucru deschide întrebarea: care este mai periculos, spionajul sau căsnicia?

Serialul "Mr. and Mrs. Smith" a fost co-creat de Donald Glover și Francesca Sloane, care au colaborat anterior la serialul aclamat "Atlanta". În afară de Eiza González și Úrsula Corberó, alte nume importante care au fost confirmate pentru apariții în serial includ Sarah Paulson, Paul Dano, Michaela Coel, Parker Posey și mulți alții.

Data de lansare a serialului este stabilită pentru 2 februarie 2024. Acesta promite să fie un eveniment major în lumea divertismentului și să atragă cu siguranță atenția fanilor din întreaga lume.

În articolul

Eiza González și Úrsula Corberó vor face parte din producția TV „Mr and Mrs Smith”. Anunțul de ultim moment, care este întreaga distribuție

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x