Este sfârșitul unei ere. Anahí a dezvăluit că prietenia cu membrii trupei RBD este “fracturată”

Publicat pe 10.05.2024 la 14:05 Actualizat pe 10.05.2024 la 15:02

Anahí a făcut un gest fără precedent pentru care a fost judecată de faimoșii colegi din trupa RBD. Ulterior, și-a expus propria părere despre ce s-a întâmplat.

artiști pe scenă

RBD pe scenă în cadrul ultimului turneu

Profimedia Images

Cu toate că nu mulți vor să creadă acest lucru, se pare că faimoșii RBD traversează o perioadă dificilă pe plan personal. După ce Anahí i-a trimis un mesaj cu ocazia zilei de naștere fostului manager al formației, lucrurile au început să se precipite. Ulterior, au apărut mesaje cu subînțeles transmise în mediul online de către Dulce María și Christian Chavez. Se spune că aceștia ar fi “atacat-o” pe interpreta Miei Colucci din Rebelde.

Anahí a făcut un gest fără precedent pentru care a fost judecată de faimoșii colegi din trupa RBD

Ulterior, blondina trupei RBD a ținut să explice care a fost situația și motivul din spatele mesajului său, însă nimic nu mai stă acum în calea suspiciunilor legate de o posibilă ceartă definitivă între cei cinci artiști.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anahí i-a dedicat un mesaj fostului mangajer al trupei RBD. Se pare că Guillermo Rosas ar fi furat mai multe milioane din banii pe care i-a realizat în cadrul turneului și într-un final nu a mai reprezentat formația. Cu doar câteva săptămâni în urmă, a fost Christian Chavez cel care l-a acuzat pe Guillermo Rosas de faptul că i-ar fi furat contul de Youtube.

Se pare că numele canalului ar fi fost schimbat, ba chiar acesta ar fi postat în numele artistului. În trecut, Christian Chavez a povestit cum Anahí l-ar fi ajutat atunci când acesta ar fi încercat să se sinucidă. Anahí a fost cea care a lăsat un mesaj pe una dintre platformele de socializare, acolo unde a explicat posibila “ceartă” cu Christian Chavez.

Citește și: Maite Perroni și Andrés Tovar și-au botezat fiica, Lía. Anahi a fost singura membră RBD care nu a participat în cadrul evenimentului

“Aici suntem, Christian Chavez și eu am avut mereu doar dragoste unul pentru celălalt. Asta nu se va schimba în această viață. Haideți, vă rog, să nu creăm alte istorii unde nu există.”, a scris vedeta RBD. După ce a fost acuzat de fraudă, Guillermo Rosas a părăsit turneul RBD pe când artiștii urmau să concerteze în America Latină. Cu ajutorul unui mesaj pe contul de instagram, Anahí a ținut să lămurească totul.

“În cartea vieții mele nu este loc pentru ranchiună. Am doar amintiri fericite și uit repede ce poate răni. Viața este atât de scurtă, timpul m-a făcut să înțeleg asta și de acolo să mulțumesc. Nu totul e atât de frumos. O inimă liberă nu poartă echipament de salvare. La mulți ani, îți doresc pace, iubire și sănătate mereu.”, i-a transmis artista fostului manager RBD.

Anahí își explică gestul realizat în mediul online. Despre ce este vorba

Vedeta RBD parcă a uitat întreaga poveste pe care a trăit-o alături de fostul manager, dar și colegii săi de trupă. A explicat care a fost motivul pentru care a transmis mesajul către Guillermo Rosas.

Citește și: RBD și-a încântat fanii cu ultima reprezentație în Monterrey. Urmează ultimele 3 concerte din cadrul turneului Soy Rebelde Tour

“Prieteni toți. Ați lăsat numeroase comentarii, note și speculații în urma unei postări pe care am împărtășit-o recent. În acea plicației am transmis că în inima mea nu există resentimente și cred că trăiesc în pace cu toți. Vreau să las în clar faptul că am exprimat acest lucru în mod personal și niciodată nu am vrut să rănesc pe nimeni. Când o prietenie de atâția ani se rupe așa, durerea e profundă. Modul meu de a-mi reveni este să las în urmă orice resentiment.”, a fost concluzia vedetei.

În articolul

Este sfârșitul unei ere. Anahí a dezvăluit că prietenia cu membrii trupei RBD este “fracturată”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Trei judeţe, sub cod galben de grindină şi descărcări electrice în următoarele ore. Avertizare nowcasting de fenomene periculoase
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Cele „câteva momente de glorie” care au dus la „8 ani de durere” pentru Elon Musk. Ce a pățit miliardarul
as.ro
Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit o altă lovitură!
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
A început procesul bărbatului care a ucis o femeie însărcinată. Patronul nu ar avea remușcări că și-a ucis angajata 
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x